Teelbalkanker?

 • #1

  Hallo,
  Ik ben Peter, 24 jaar. Ik heb sinds een maand wat last van mijn rechter teelbal. Ik voel geen knobbeltje, maar de bal was erg opgezwollen en gaf een zeurende, maar niet hinderende pijn. Na een week werd de pijn steeds minder, maar bleef het nog wel gevoelig. Begin vorige week werd de pijn weer wat erger. Ik ben daarom vorige week woensdag toch maar langs de dokter gegaan. De dokter heeft kort wat onderzoek gedaan en verzekerde mij ervan dat het geen teelbalkanker kon zijn. Het was ook geen ontsteking omdat ik geen koorts had of pijn in de buik. Ik heb Ibuprofen meegekregen, maar moest hier na 2 dagen weer mee stoppen doordat ik er zwarte ontlasting van kreeg. Sindsdien slik ik 4 paracetamol per dag.
  Sinds vrijdag heb ik ook wat last van m'n rechter lies, rug en buik. Ik twijfel of de pijn aan m'n lies door m'n teelbal kan komen, ik had namelijk de dag ervoor weer de eerste voetbalwedstrijd sinds de corona onderbreking. Toch vind ik het wel toevallig dat het precies m'n rechter lies is. De pijn in m'n rug en buik komt sporadisch op en is mild.
  M'n rechter teelbal hangt, net als voorheen, wel wat hoger dan m'n linker teelbal. Daar is dus niks aan veranderd. Wel is die nog opgezwollen en aan de voorkant groter dan m'n linker teelbal.
  Ook merk ik dat ik sneller vermoeid ben. Op werk heb ik weinig energie.
  Ik vertrouw het toch niet helemaal, en heb opnieuw met de dokter gebeld. Mijn klachten beschreven maar blijft erbij dat het geen teelbalkanker kan zijn, terwijl naar mijn inschatting deze klachten wel overeen komen met wat ik op het internet lees.
  Er is mij nu antibiotica voorgeschreven, dat ik de komende 2 weken moet gaan slikken. Ik hoop maar dat dit de oplossing is.

  Reageer
  #2

  De pijn in de lies zal toch te maken hebben met het voetballen. Je zou daarvoor naar een fysiotherapeut kunnen gaan

  Reageer
Reageer op: Teelbalkanker?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief