Erectieproblemen

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik ben een man van vijftig jaar en ik heb geen relatie. Het is me een aantal jaren geleden al opgevallen dat ik in de ochtend bijna geen erectie meer heb als ik wakker wordt. Destijds heb ik daarop gegoogled maar heb het maar gelaten voor wat het is. Terugkijkend heb ik gemiddeld (bewust) vijf keer per jaar een ochtend erectie gehad.

    Omdat het sporadisch voorkomt, ga ik er maar vanuit dat het allemaal nog werkt. Maar toch vind ik het raar dat het zo weinig voorkomt. Op internet staat beschreven dat je het kunt testen met postzegel papier. Maar waar koop je dat? Postzegels zijn stickers geworden.

    Ik heb al jaren geen relatie. Waar ik nu tegenaan loop is dat het erg lastig is om klaar te komen. Het lijkt wel of ik een prikkeling mis ofzo. Daardoor masturbeer ik ook steeds minder.

    Kunnen deze twee zaken (uitblijven ochtend erectie en lastig klaarkomen) met elkaar te maken hebben? En wat zou ik zelf kunnen doen aan deze situatie?

    Reageer
    #2

    Misschien mis je inderdaad een prikkeling... Dat zou je met internet en/of TV wellicht kunnen oplossen

    Reageer
Reageer op: Erectieproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief