2 rare bultjes hoofdhuid???

 • #1

  2 rare bultjes op de hoofdhuid tussen de haren (Zie foto) iemand enig idee waar dit op lijkt? Ik hoop op een reactie.

  Bijlagen:
  Reageer
  #2

  Het kan een fibroompje zijn. Laat de huisarts ernaar kijken. Die zou dat dan ook meteen weg kunnen halen

  Reageer
  #3

  Bedankt voor uw snelle reactie, Vandaag heb ik de huisarts ernaar laten kijken en die zegt dat het mogelijk een haarzakje ontsteking is.. Ik vind het niet op zo’n ontsteking lijken als ik heel veel afbeeldingen bekijk. Ook zegt hij vanwege mijn leeftijd (17) dat huidkanker dan niet echt voorkomt, Eerder heb ik hier een verhaal gelezen van iemand die ook door de dokter wel “gerust gesteld” en een aantal maanden later het wel huidkanker bleek te zijn.. U kunt natuurlijk niet vaststellen of dit huidkanker is omdat u geen determoloog bent maar van de huidkanker plekjes die jij hebt gezien Is dit een mogelijke diagnose als u het zo ziet? Groetjes ik hoop op een reactie🙏🏽🙏🏽

  Reageer
  #4

  Je bent bij de dokter geweest, die heeft het in het echt bekeken, dan kun je er toch vanuit gaan dat je huisarts weet waar hij of zij het over heeft.
  Als je dan al een second opinion wilt, kun je beter naar een dermatoloog gaan, dan een forum waar helemaal niet door artsen naar je foto wordt gekeken.
  Via een forum kun je ook geen diagnose als kanker stellen, dat doet een arts door een sample naar een laboratorium te sturen.
  En wat je huisarts zegt klopt,gezien je leeftijd is huidkanker zeer onlogisch om aan te denken.

  Reageer
Reageer op: 2 rare bultjes hoofdhuid???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief