Leukemie

  • #1

    Ik ben een vrouw van 32 jaar , en heb pleegdochter van 17 jaar. Mijn pleegdochter heeft al 5 jaar last van epilepsie en is daarvoor ook in behandeling bij haar kinderneurologie. Zij is vaak in het ziekenhuis door verschillende redens. Gisteravond was zij niet zo lekker en ging ze vroeg naar bed , vanochtend toen ik haar wakker maakte Zach ik dat ze allemaal rare plekken heeft ik was geschrokken en ben met haar naar de huisarts geweest om bloed te prikken . Daarna kreeg ik te horen dat ze leukemie heeft en naar het ziekenhuis moet. Mijn pleegdochter is gewoon aanspreekbaar dus ze zei tegen mij mama ik wil met je praten, ik zei van oké Isgoed. Toen ze met me ging praten zei ze mama sorry ik heb een paar dagen terug een naald perongeluk in me beenmerg gestoken en ik weet niet of ik daardoor leukemie heb gekregen . Ik heb niks tegen der gezegd om dat we nu dit nieuws hebben gekregen wil ik haar gewoon onder behandeling van de artsen laten .
    Nou ben ik nieuwsgierig of dat echt zou kunnen gebeuren als ik een naald in me beenmerg zou steken ? Ik vind het apparaat weet iemand hier een antwoord op te geven of het echt kan ?

    Alvast bedankt !
    Petra

    Reageer
    #2

    Je kunt zelf geen naald in je beenmerg steken.

    Reageer
Reageer op: Leukemie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief