Rode uitslag. dokter weet niet wat het zijn

 • #1

  Hallo allemaal

  Ik heb sinds paar weken rode/roze uitslag op mijn lichaam, eerst had ik 2 kleine roze bultjes op mijn been. die verdwenen na paar dagen , toen kreeg ik 2 op mijn buik. die verdwenen ook en zo gaat het steeds , ze komen en gaan. steeds op verschillende plekken met name op bovenbeen , maar ook op mijn voeten. arm, heup. ik ben ermee naar de huisarts geweest ze zei in alle eerlijkheid dat ze niet wist wat het kon zijn , maar dat het onschuldig uitziet. als na paar weken niet weg zijn moest ik terug komen , maar ik ben helemaal niet gerustgesteld

  daarnaast heb ik ook dikke bult onder in me bil. ze zei dat het een talgklier was. de talgklier ging vandaag bloeden heel klein beetje eerst deed beetje zeer ging ik aan voelen zag beetje bloedafdruk. kan het zijn dat het talgklier aan het ontsteken is? verder geen bloeding meer maar wat kan ik het beste doen? zalf op of juist niet.

  Help ik krijg geen rust met alle nare uitslagen, heb sinds 3 maanden voor de 2de keer mirena. bij eerste nooit klachten gehad , zou het daar mee te maken hebben?

  Reageer
  #2

  Een talgklier kan inderdaad gaan ontsteken.Het is natuurlijk alleen de vraag of het ook daadwerkelijk een talgklier is.. Als je er verder geen last van hebt zou ik er niets aandoen.

  De uitslag is een ander verhaal. Moeilijk te zeggen of het van de mirena is. In principe zou je dat niet verwachten omdat het de tweede spiraal is. Als de klachten aanhouden toch maar terug naar de huisarts en eventueel een verwijzing vragen voor de dermatoloog.

  Reageer
  #3

  De Huisarts zei dat het een talgklier is. Ik neem aan dat ze weet hoe die er uit ziet

  Reageer
  #4

  In principe zou je daar van uit mogen gaan ja.

  Reageer
Reageer op: Rode uitslag. dokter weet niet wat het zijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief