Rode stipjes langzaam over heel lichaam

  • #1

    Hallo,

    Sinds een jaar of drie heb ik allemaal rode stipjes over mijn lichaam. Het begon bij mijn armen en langzaam verspreidde het over heel mijn lichaam. Nu heb ik ze ook op handen, benen en zelfs mijn gezicht!

    Ik ben ermee naar de huisarts geweest en die zei alleen "het hoort bij je" ... ik vond het een erg vaag antwoord. Toen zei ze dat als het erger word, moet ik maar terug komen. Ik zei tegen haar dat het alsmaar meer wordt.. maar dat schijnt haar niet te boeien of zo... Nu is nog steeds mijn vraag niet beantwoord: wat is dit? Ik ben niet bang dat het iets ernstig is aangezien ik het al een aantal jaar heb, maar als ik het kan verminderen doe ik dat graag!

    Reageer
    #2

    Hier nog een foto, stuurde hij net niet mee [img size=200]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/DSC_0204.jpg[/img]

    Reageer
    #3

    Google eens op Urticaria

    Reageer
    #4

    Nee dat is het niet, het zijn echt rode stipjes. Hier een grotere foto: http://oi49.tinypic.com/10s99gn.jpg

    Reageer
    #6

    Daar werd ik niks wijzer van. Daar gaat het voornamelijk over rode vlekken en bulten maar niet over stipjes. Ik dacht zelf dat het "haemangioma senilis" was (http://www.huidziekten.nl/folders/nederlands/haemangioma-senilis.htm), maar bij mij begon het al rond mijn 20ste. Als ik er informatie over zoek is het meestal pas rond de 40ste.

    Reageer
    #7

    Synoniem: seniele angiomen, angiomata senilis, haemangiomata senilis http://www.huidinfo.nl/kersenwrat.html

    Reageer
    #8

    Hey,

    sinds enkele weken; heb ik deze rare puntjes ook ! ik heb me suf gegoogled ,en kwam telkens op rare aandoeningen uit, maakte me enorme zorgen en ben dan maar de HA gaan bezoeken voor een volledig bloedonderzoek omdat ik dacht dat het iets met me bloedplaatjes was.. maar alles is helemaal top met men bloed! ik vind dit een zeer vervelende kwaal , nu zeker dat het beter weer wordt! kan alleen maar hopen dat ze weer weggaan na een tijdj!

    groetjes!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi! Weet je al meer? Ik heb precies hetzelfde! Rebecca

    Reageer
    #10

    Hoi Denise, weet je inmiddels al meer?? Ik heb het zelfde als jou!
    groetjes

    Reageer
    #11

    Hoi Rebecca,ben jij al bij de huisarts geweest?
    ik heb bloedonderzoek gehad, kwam niks uit, ze breiden zich nu wel uit!
    heb je verder ook andere klachten?

    Reageer
    #12

    Hallo,
    Ik doe gezellig met jullie mee. Ben 32 en heb er tientallen... Maar ben top fit, dus zorgenloos.

    Groet, Suzanne

    Reageer
    #13

    Hai suzanne, heb je ook onderzoek gehad? En hebben ze gezegd wat het is?

    Reageer
    #14

    En hier nog iemand. Ik heb deze rode stipjes ook al sinds een paar jaar. Ook mee naar de huisarts geweest. De huisarts gaf ook bij mij aan dat het gewoon bij je hoort, maar inmiddels worden het er heel veel en zitten ze overal. Ik ben verder prima gezond en heb er ook geen last van. Denk dan ook dat het niks is en inderdaad "iets van mij is". Maar als er zoveel mensen zijn die het hebben zou je toch denken dat er een naam voor is?

    Groetjes Bart

    Reageer
Reageer op: Rode stipjes langzaam over heel lichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief