Haarbreuk

  • #1

    Hallo persoon die dit leest!

    Zoals je aan de titel ziet: ik heb ontzettende last van haarbreuk! (weet niet of ik op de juiste site zit voor dit probleem, maar ik zie dat mensen hier goed geholpen worden)

    Het begon een aantal maanden geleden, begin zomer.
    Ongeveer eeen half jaar geleden heb ik mijn haar ontkleurt en een aantal keer blonde verf (zonder anmoniak) erin gedaan. Paar weken later begon het haarbreuk-probleem. Ik loop de heledag losse haren van mijn rug te pakken, en als ik het borstel komen er hele pruiken uit (is gewoon eng om te zien..)en ik gebruik een zo'n zachte borstel. Ik heb al een dun haardosje van mezelf en ik ben echt bang dat ik straks helemaal niks meer over hou!

    Kent iemand misschien een middeltje wat zou kunnen werken? HELP! 🙁

    Alvast bedankt voor reacties,
    Groetjes Angela

    Reageer
    #2

    Waarvan jij dacht dat het je haar juist mooier zou maken, heb je het eerder ongezond gemaakt: verven, kleuren, krultangen, steiltangen, föhnen... De schade is droog en broos beschadigd haar. Als je haar nu droog/broos is, gebruik dan een goede hydraterende shampoo. Gebruik alleen je vingertoppen zodat de strengen niet breken en was je haar alleen indien nodig, want shampoo kan je haar nog meer doen uitdrogen. Gebruik een conditioner met zo min mogelijk alcohol. Alcohol droogt je haar ook uit. Goed de etiketten lezen. Neem een formule die bij jouw haartype past. Je kunt een warme olie behandeling voor je haar kopen of laten doen door de kapper. Masseer je hoofdhuid want dat bevorderd de bloedtoevoer waardoor hoofdhuid en haarwortels goed gevoed worden. Cirkelvormige bewegingen maken met je vingertoppen. Arganolie schijnt ook te helpen.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #5

    Hoi! Ik ook!! En naast haarbreuk ook last van haaruitval. Het begon allemaal op mijn 22ste (ben nu 26) heb van alles geprobeerd. Ben naar dokter/dermatoloog etc. gegaan. Wat mij heel erg heeft geholpen is knoflookshampoo. Er is gelukkig een geurloze variant op de markt (heerlijkhaar.nl -> unscented garlic shampoo) Ik gebruik het nu elke dag zo'n 3 weken en ik merk dat ik minder haaruitval heb, ook veel minder jeuk en haarbreuk. Gewoon proberen, voor mij werkt het in ieder geval!

    Reageer
    #6

    gebruik syoss schampoo 90% verminderd haarbreuk. Of ga naar plein.nl kiez drogisterij daar kun je goede producten kopen die je haar kan helpen zij hebben speciaal shampoo voor ik kop altijd daar en ben tevreden. Zij hebben ook shampoo haar verdikt en dat helpt het ook ik gebruik zelf en dat echt werkt.

    Reageer
Reageer op: Haarbreuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief