Geirriteerde huid bil

 • #1

  Hoi!

  Ik schaam me een beetje om dit zo te moeten plaatsen.
  Maarik heb nu sinds zo'n 3 dagen last van een droge geirriteerde huid in mijn bilspleet, jawel.
  De huid is droog en rood maar er zijn geen rare bultjes of andere symptomen etc. Het enige wat ik wel zag is dat er drie hele kleine oppervlakkige scheurtjes te zien waren in mijn bilspleet (dus niet tussen de vagina en anus maar echt tussen mijn billen) Wellicht doordat de huid droog en trekkerig is? Hier heb ik echter geen pijn of last van.
  Ik ben heel schoon op mezelf, was me dagelijks en dep mij altijd droog ipv dat ik hardhandig veeg. Het kwam ook opeens vanuit het niets. Heb verder ook geen (huid) aandoeningen.
  Ik heb er meerdere malen sudocreme op gesmeerd dus de roodheid neemt wel wat af, maar die scheurtjes die zijn nu natuurlijk nog niet geheeld.
  Ik twijfel of ik hiermee gelijk langs de huisarts moet of eerst maar eens kijken wat de sudocreme doet. Hebben hier meerdere mensen ook wel eens last van gehad?
  Ik hoor graag wat terug

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het goed is om ermee naar de huisarts te gaan. Die kan er dan meteen iets voor voorschrijven

  Reageer
Reageer op: Geirriteerde huid bil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief