Bloedpuntjes zoon

 • #1

  Hallo, ook al gemeld bij huisarts maar die trok nog niet aan de bel. Mijn zoon viel me op vanmiddag heeft bloedpuntjes in z’n gehemelte. Vanavond heeft hij daar hoge koorts bij gekregen 39,2 graden. Hij is niet lamlendig verder en geen pijn enz. Ik vind het wel heel eng. Ik denk meteen aan ernstige dingen. Hoe weet je dat dit niet zo is? Kan dit ook gewoon op een virale infectie wijzen? Waarom alleen op zijn gehemelte??

  Reageer
  #2

  Corona, griep... zou allemaal kunnen. als de koorts zo hoog blijft, dan toch even met de huisartsenpost bellen

  Reageer
  #3

  Hallo John, koorts was weg maar net weer terug 39,7 weer zo hoog. De post gebeld maar moeten het nog aankijken. Geen verdere klachten als pijn oid, ook goed aanspreekbaar ondanks het ziek zijn. Slaapt nu weer. Zag geen vlekjes op lichaam, geen pijn. Maak me zo’n zorgen hij is nog nooit zo ziek geweest qua hoge koorts

  Reageer
  #4

  Ik zou het zo helaas ook niet kunnen zeggen. Wellicht een van de kinderziekten of een virusinfectie

  Reageer
  #5

  Hallo John, dr hoge koorts is gelukkig weg. Hij is ook actief , vrolijk. Komt niet ziek over. Het enige is dat de puntbloedingen in de mond zich uitbreiden. Wat kan dit zijn? Is dit ernstig?

  Reageer
  #6

  Volgens mij is daar in het voorgaande bericht antwoord op gegeven ⬆️
  Je bent hier niet bij een huisarts en onderzoek is ook niet mogelijk,dus zal een duidelijk antwoord of diagnose via een forum niet goed te geven zijn.
  Als je heel ongerust bent,maak dan gebruik van zo'n "app de dokter" app, daar kun je eventueel beeldbellen met een arts. Wellicht kan die er dan meer over zeggen.

  Reageer
  #7

  Het kan een gevolg van de koorts zijn. Maar ik kan daar eigenlijk geen goed antwoord op geven zo op afstand

  Reageer
  #8

  Toch bedankt, ik ga voor zekerheid morgen naar huisarts voor bloed te prikken maar hij is gelukkig verder niet ziek of moe meer.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Bloedpuntjes zoon
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief