Moedervlek

 • #1

  Goeiedag,
  Eerder heb ik ivm met mijn moedervlek veel gelezen over melanoom. Ook langs de huisarts geweest en overtuigd was. Alleen per toeval kwam ik weer een stukje over amelanotische melanoom tegen wat een andere variant is en dat je bij deze geen Zelfde punten heb waar je op moet letten bijv. O.a. De vorm de grootte de kleur etc.
  Klopt dit ?
  En als u naar mijn moedervlek kijkt is lijkt het op een amelanotische melanoom ?

  Reageer
  #2

  Ik kan je daar zo geen antwoord op geven. Ga dus terug naar de huisarts en laat er opnieuw naar kijken en laat ze eventueel weghalen. Hoef je er nier meer naar te kijken en je zorgen te maken

  Reageer
  #3

  Hij ziet er dus niet onschuldig uit dan alle anderen in ieder geval?

  Reageer
  #4

  dat klopt

  Reageer
  #5

  Ik weet niet of je dit een moedervlek noemt en hoe een amelanotische melanoom eruit ziet ?.

  Reageer
  #6

  Ga ermee naar de huisarts laat er opnieuw naar kijken en dan meteen weghalen.

  Reageer
  #7

  Ga ik zeker doen, maar u zegt ziet er niet onschuldig uit dus lijkt wel op een melanoom (huidkanker) en dat ik weg moet laten halen. Als dat het is is dat dan de behandeling het weg laten halen ?

  Reageer
  #8

  Ik bedoelde "ziet er onschuldig uit" ik had niet goed gelezen. Excuus

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  wat een opluchting !!! schrok er van ineens:)

  mag ik misschien weten waarom u mij aanraad om het weg te laten halen?

  Reageer
  #10

  Omdat je je er dan geen zorgen meer over hoeft te maken en het gewoon weg is. Het is namelijk al de tweede keer dat je er bezorgd over bent. En als je over 2 weken weer iets leest over een melanoom of iets dergelijks begint de stress weer opnieuw

  Reageer
  #11

  Ow zo duidelijk! Idd helemaal gelijk als dat mogelijk is. wil ik dat zeker wel laten weg halen en anders ga ik er zeker weer ernaar kijken.

  maar volgens u ziet het er dus niet uit als een melanoom ? đŸ™ˆ en dan is dit me laatste vraag dus bedankt voor de antwoorden!

  Reageer
  #12

  Mij lijkt het van niet. Maar het is moeilijk om dat natuurlijk zo aan de hand van een foto te beoordelen. Maar de huisarts heeft ernaar gekeken en het ook als onschuldig gezien.
  De huisarts kan dat in de regel zo weghalen. Stelt niet veel voor

  Reageer
  #13

  Goeiedag,
  Gisteren had ik tegelijk en hier en naar mijn huisarts het foto gestuurd met een rode bultje op me lichaam. Dit is de reactie van mijn huisarts wat ik niet begreep. Wat kan ze ermee bedoelen dat het onrustig uitziet? Iets om zorgen te maken ? Dus toch wel dat het bultje iets is wat ze dus niet vetrouwd of bedoelt ze niet het bult maar
  Het plek waar het zit? Ik heb der bericht terug gestuurd maar weet niet wanneer ik reactie terug krijg en nu ga ik er mee zitten.!

  Reageer
  #14

  Typefout van je huisarts. Als je goed leest zegt ze 'niet onrustig, maar als je wil kan ik het wel doorsturen naar dermatoloog'.

  Ze zegt dus: ik wil je angst wel wegnemen maar voor mij als huisarts is het niet nodig.

  Vreselijk om hypochondrie te hebben, lijkt me

  Reageer
  #15

  Er staat, ik vind het plekje dat ik op de foto zie er nu onrustig uitzien.?

  Reageer
Reageer op: Moedervlek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief