penis

 • #1

  Wat te doen als er haren op de penis groeien?!

  Reageer
  #2

  ontharen of gewoon laten zitten?

  Reageer
  #3

  Haar op de penis is heel normaal. Lees maar eens op sekswoordenboek over schaamhaar.

  'Schaamhaar is het haar dat groeit op de geslachtsdelen. Het tijdstip waarop het schaamhaar begint te groeien verschilt sterk. Het kan al doorkomen op acht jarige leeftijd, maar ook pas op vijftienjarige leeftijd. Bij jongens gebeurt het meestal vlak na het groter worden van de ballen en penis en bij meisjes komt het meestal door na het dikker worden van de tepels en het begin van de borstgroei.'

  http://www.sexwoordenboek.nl/schaamhaar.html

  en

  http://www.sexwoordenboek.nl/schaamhaar_scheren.html

  Reageer
  #4

  Gewoon voorzichtig scheren.

  Reageer
  #5

  Bij mij groeit er ook haar op. Is er buiten het scheren ook nog een andere oplossing om er vanaf te komen. Bij mij staan penis en balzak ook nog vol met heeeeel veeeel talgklieren. Hopelijk heeft iemand een oplossing?
  Graag een reactie

  Reageer
  #6

  waarom reageert er niemand op mijn bericht

  Reageer
  #7

  Wim, scheren is het makkelijkst en meest pijnloos. Je kunt ook harsen proberen, maar dat lijkt me geen pretje. En talgklieren zijn er voor de smering van de huid. Daar valt verder niets aan te doen.

  Reageer
  #8

  Wim, bedoel je Plekjes van Fordyce? Dit zijn lichtgele, lichtverheven papels meestal in groep gelegen op het slijmvlies van de binnenkant van de wang of van de lip, en op de penis of schaamlippen.

  Ze zijn asymptomatisch, ze veroorzaken namelijk geen enkele hinder of gevaar. De plekjes zijn niet besmettelijk en kunnen eventueel met Tretinoingel behandeld worden.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Plekjes_van_Fordyce

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief