haarverlies en hoofdhuid probleem

 • #1

  Hallo,

  ik heb al een aantal jaar last van pijnlijke plekjes op mijn hoofdhuid. Een paar jaar terug kreeg ik hiervoor kethanozol shampoo en toen werd dit minder, maar het is nooit helemaal weg gegaan. Sinds een week merk ik ik weer een hoop plekjes erbij heb gekregen en dat mijn haar een stuk dunner is geworden. vooral aan de achterkant heb ik een paar kale plekken. Het rare is dat ik niet direct zie dat ik haar verlies, het is niet zo dat ik ineens heel veel haar zie liggen. Maar mijn haar is wel een stuk dunner. Nu maak ik me best veel zorgen en heb ik de huisarts gebeld en die zei dat ik online een foto moest opsturen. Nu heeft hij mij naar aanleiding van de foto Selsun laten ophalen bij de apotheek, maar nu las ik op internet dat dit kan zorgen voor haarverlies. aangezien ik al last heb van dunner wordend haar durf ik dit niet te gebruiken. ik gebruik al jaren lang andrelon, maar tijdens het wassen gaat sinds kort mijn hoofdhuid pijn doen, vooral een trekkend en brandend gevoel. dus nu heb ik neutraal shampoo gekocht en hier gaat mijn hoofdhuid niet van pijn doen. wel heb ik nog steeds last van schilfers en jeuk op mijn hoofdhuid. ik heb foto's toegevoegd en ik hoop dat iemand mij advies kan geven.

  Reageer
  #2

  Probeer is rozemarijn.

  Doe een klein beetje water in een pan laat dit koken en voeg vervolgens de rozemarijn toe en laat dit zo'n 10 minuten koken tot het water donker word en haal vervolgens de rozemarijn eruit. Laat het water afkoelen en doe dit vervolgens 2x per dag in je haar.

   

  Ook ik had veel plekjes, haarschilfers en het idee dat ik meer haaruitval had. Na anderhalf jaar eindelijk een rustige hoofdhuid en dit bevordert ook je haargroei dus win win ๐Ÿ™‚

  Reageer
Reageer op: haarverlies en hoofdhuid probleem
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief