Donkere plekken

 • #1

  Hallo,

  Ik heb al een aantal jaren een probleem. Ik kom net van de dokter die beweert dat het gewoon normaal is en lijkt mij niet serieus te nemen, Ik heb op aandringen een zalfje gekregen maar of het wat gaat doen is nog maar de vraag. Ik heb last van donkere plekken rond mijn mond en kin. Dit heb ik ook in mijn nek van die donkere plekken. Ik dacht eerst dat het viezigheid of vuil is maar ik behandel de plekken heel vaak en scrub ze ook maar het lijkt niet te werken. Het lijkt alsof alles weg is na het schoonmaken maar dan als het opdroogt verschijnen de donkere plekken weer.

  Het maakt mij onzeker omdat het er niet erg fris uitziet. Ik vroeg of de dokter mij naar een dermatoloog kon sturen maar hij zei die zou mij uitlachen als ik je er naar toe verwijs. Ik hoop dat u, John wellicht een oplossing heeft voor mijn klacht. Zijn het soms pigmentvlekken of komt het door mijn overgewicht ?

  Hieronder de foto waarop mijn mond te zien is. Het is veel donkerder in tegenstelling tot de rest van mijn gezicht.

  Reageer
  #2

  Het lijken op de foto pigmentvlekjes te zijn.

  Reageer
  #3

  Ja, zoiets zag ik ook ergens voorbij komen. Hoe wordt zoiets behandeld, kan ik terecht bij een dermatoloog? En hoe kan het zijn ontstaan, ik ben pas 20 jaar.

  Reageer
  #4

  Er is helaas niets aan te behandelen

  Reageer
  #5

  Misschien met laserbehandelingen

  Reageer
  #6

  Hoi, je kan hiervoor een huidtherapeut in je woonplaats bezoeken. Voor diagnose en evt behandeling. Laseren in combinatie met crèmes bijv.

  Gr thea

  Reageer
Reageer op: Donkere plekken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief