Knalrode wangen / blozen

  • #1

    Hallo,

    Het gebeurt vaak dat ik zomaar knalrode wangen krijg. Soms voelt het warm aan en soms niet. Het kan rosacea zijn maar mijn huidtherapeut gelooft niet dat ik rosacea heb. We hebben al een lasertherapie geprobeerd maar helpt niet.

    Mijn vraag is wat nou de onderliggende oorzaak is van roodheid op de wangn. Dus wat maakt wangen nou rood. Is het de bloedvaten die vergroten door de hogere hoeveelheid bloed die stroomt en warmte afvoert of is het de huid zelf die vanwege bepaalde dingen rood wordt? Want als het de bloedvaten zijn die vergroten dan kun je met cremes of dergelijke middelen die je op je huid smeert toch de roodheid niet verminderen?

    Ik ben niet allergisch voor eten of dergelijke. Mijn eetpatroon is vaak hetzelfde. Het is ook niet zo van dat ik iets heb gegeten en daardoor gelijk rode wangen krijg.

    Alvast bedankt.

    Ben een man, 32 jaar.

    Reageer
Reageer op: Knalrode wangen / blozen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief