acne en acne littekens gaan niet weg

 • #1

  Hallo,

  Ik heb al ruim een jaar nu acne, dit begon toen ik vorig jaar een spiraal ging proberen. hierdoor kreeg ik enorm veel puistjes en daardoor donker gekleurde littekens (geen kuilen littekens). mijn spiraal heb ik er 2 maanden geleden uit laten halen alleen de puistjes en littekens zijn niet minder geworden. ik ben al 6 keer bij de huisarts geweest voor mijn huidproblemen en heb al meerdere cremes geprobeerd. op het moment gebruik ik tretinoine en dat droogt wel mijn puistjes uit maar zodra de een weg is komen de nieuwe alweer en heb ik er weer 5 littekens bij, ik heb ook heel veel dingen geprobeerd van de drogist, zoals clearsil, trekzalf, niacinemide etc. de donkere littekens die ik heb heb ik al een jaar en trekken gewoon niet weg. weet iemand misschien een creme of lotion dat zou kunnen helpen met deze klachten? of misschien natuurlijke supplementen dat je hiervoor kunt slikken (geen biergist dat heb ik al geprobeerd)

  groetjes,
  anoniem

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het verstandiger is om aan de huisarts een verwijzing te vragen voor de dermatoloog i.p.v. er van alles op uit te proberen

  Reageer
  #3

  Ik heb bij de dermatoloog een uitgebreid onderzoek gehad voor acne.

  Voor erge acne bestaat een heel goed middel, als andere niet helpen. Dat heet Roaccutane. Supermooie huid door gekregen, was wel lange kuur en je mag er niet zwanger mee worden.

  Maar ik zeg dit alleen om hoop te geven want het is misschien ook met iets lichters al opgelost.

  Wel rot om dit te hebben! Snel iets aan laten doen en littekens goed verzorgen.

  Reageer
Reageer op: acne en acne littekens gaan niet weg
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief