Moedervlekken die lichter zijn

 • #1

  Sorry nog een vraag nu over moedervlekken.
  Bij mijn borstbeen heb ik mijn hele leven al 2 moedervlekken. Sinds een jaar of 6 ofzo zijn deze lichter van kleur. Ik ben 36 jaar. Nu las ik opeens dat dat ook kwaadaardig kan zijn als ze lichter worden? Daarboven zag ik ook een raar glimmend plekje, ging er met nagels in en bloedden. Ben nu bang dat dat ook niet goed is dat plekje. Ik heb ook wel acne rondom die plek van decolete. Dus dat laatste plekje kan misschien ook een puistje zijn geweest wat weer snel bloed? Ik ben bang voor die moedervlekken omdat ik in het verleden wel eens naar de zonnebank ging.

  Reageer
  #2

  Alleen lichter worden van kleur is echt geen teken van kwaadaardigheid. Als je er ongerust over bent kun je natuurlijk naar de huisarts gaan.
  Dat andere zal wel een puistje zijn geweest

  Reageer
  #3

  Oke dus ze kunnen wel lichter worden van kleur? Ik heb een foto proberen te maken.

  Reageer
  #4

  Ze kunnen best wel eens lichter of donkerder worden

  Reageer
  #5

  Oke dus dat 1 aardig vervaagd is zegt niets? En ook dat je ze een beetje op de huis voelt niet? Hij lijkt iets dikker dan andere moedervlekken. Het zijn wel redelijk kleine, 2 a 3 mm denk ik.  En bij een andere moedervlek is het binnenin iets donkerder geeft dat ook niet? Sorry de angst sloeg opeens weer toe.

  Reageer
  #6

  Geen zorgen over maken

  Reageer
  #7

  Dank je weer. Fijne avond

  Reageer
Reageer op: Moedervlekken die lichter zijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief