Pechtiën ?

 • #1

  zijn dit pechtiën maak me nog al zorgen
  Mvg charissa

  Reactie
  #2

  Bedankt alvast mvg charissa

  Upload Errors:
  1. 159514442911910667346499614519.jpg: File is empty. Please upload something more substantial. This error could also be caused by uploads being disabled in your php.ini file or by post_max_size being defined as smaller than upload_max_filesize in php.ini.
  Reactie
  #3

  de foto gaat lastig

  Reactie
  #4

  Hoi,

  Volgens mij lijken dit meer op muggenbultjes of pukkeltjes. Petechiën zijn veel kleinere puntjes. En wat je in je andere topic schrijft dat je bang bent voor bloedvergiftiging na je tandarts bezoek, dan zou je eerst een ontsteking in je mond krijgen. Geen bultjes op je arm. En een ontsteking in je mond zou je echt wel voelen,want dat doet erg veel pijn. Ik hoop dat je je wat geruster voelt,

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #5

  hoi suzan

  Bedankt voor uw reactie

  Ik heb ook een ontsteking in me mond

  De wond was gaan ontsteken

  Vandaar dat ik er bang voor ben

   

  Mvg charissa

  Reactie
  #6

  Hoi,

  Dan zou je daarmee naar de tandarts of huisarts kunnen gaan. Om de ontsteking open te laten maken zodat de troep eruit kan en de wond gespoeld kan worden. En die zou ook kunnen beoordelen of je eventueel antibiotica nodig zou zijn.

  Maar de bultjes op je arm staan daar los van hoor, als de ontsteking in je mond naar binnen zou slaan,krijg je een dikke kaak en wang. Als je het niet vertrouwt,gewoon even de huisartsenpost bellen en om raad vragen.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #7

  hoi suzan

  Bedankt voor de info

  Hij is afgelopen woensdag opengemaakt en moet spoelen met een spuitje perio aid en heb antibiotica

  Me kaak voelt wel dik

   

  Mvg charissa

  Reactie
  #8

  Hey

  Als er een wond zit,is het normaal dat het wat dikker wordt, je lichaam is de ontsteking aan het opruimen. Goed blijven spoelen,zodat het open blijft.

  Als de wond dicht gaat en je het idee hebt dat er toch nog prut in zit, kun je beter wel even weer naar de tandarts of dokter gaan.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Pechtiën ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief