Hoe huid gezond en jong houden

 • #1

  Tegenwoordig hebben ze in de winkels, apothekers een enorm gamma aan producten om zogezegd je huid jong en fris te houden en rimpels te verminderen of te voorkomen.

  Kan er iemand me zeggen wat voor mannen de beste combinatie is van producten die ECHT werken om de huid jong, gezond en fris te houden (rimpels te vermijden)?

  Reactie
  #2

  Allemaal mooie verkooppraatjes. Ik heb er nog geen gevonden die doet wat ze beloven. Een beetje gezond leven, gezond eten en voldoende water drinken geeft waarschijnlijk meer resultaat.

  Reactie
  #3

  Prima, hartelijk dank! Want als ik zo kijk sommige producten kosten meer dan 100 euro voor 50 ml, dat kan het volgens mij toch nooit waard zijn!

  Reactie
  #4

  Kijk eens goed naar oudere mensen die je b.v. op,TV ziet en toch wel geld hebben....die zijn ook niet rimpelloos tenzij naar een plastisch chirurg gaan. Die zouden toch allemaal de creme gebruiken

  Reactie
  #5

  En daarnaast vind ik het persoonlijk ook niet echt aantrekkelijk, een man "op leeftijd"  met de glad getrokken kop van een 18 jarige erop. Als je gewoon goed voor jezelf zorgt en er fris en gezond uit ziet, heeft het juist wat dat een man  er uit ziet alsof hij ook echt geleefd heeft. En daar horen lijntjes en rimpeltjes bij😉

  Reactie
Reageer op: Hoe huid gezond en jong houden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief