Bultje scheenbeen/enkel

 • #1

  Hallo,

  Ik heb nu ongeveer 3 jaar een Bultje vlak boven mn enkel dat maar niet weggaat. Het begon 3 jaar geleden tijdens de vakantie en ik dacht toen dat het kwam door scheren, want het was toen rood en dik nadat ik had geschoren. Maar nu 3 jaar later is het plekje er nog steeds, weliswaar niet meer rood en dik, maar meer vlak en iets verhard en bijna huidkleurig. Is het iets om me zorgen om te maken? Ik heb er verder geen last van, het bloedt niet en groeit niet.

  Reactie
  #2

  Het ziet er nu zo uit.

  Reactie
  #3

  Vorige foto is misschien niet zo duidelijk, dit is het bultje in het licht. Ik maak me er best druk over dat het misschien iets kwaadaardigs is omdat het er zo lang zit? Ik weet bijna zeker dat het begon als ingegroeide haar.

  Reactie
  #4

  Ga dan een naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #5

  Maar ziet het er ernstig uit als kanker of iets?

  Reactie
  #6

  Daar ziet het niet naar uit

  Reactie
  #7

  Oké ik was bang voor een soort melanoom omdat ik door Google allerlei afbeeldingen kreeg die erop leken, maar jij denkt dus van niet?

  Reactie
  #8

  Alleen aan de hand van een foto is dat moeilijk te zeggen, maar het lijkt er zo niet op

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oke sorry voor het blijven doorvragen, maar ik hoef me dus niet echt zorgen te maken? Mede omdat het er al zo lang zit, al heb ik er totaal geen last van.

  Reactie
  #10

  Zoals het er op e foto uitziet, denk ik van niet

  Reactie
Reageer op: Bultje scheenbeen/enkel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief