Droge neus droge huid haaruitval

 • #1

  Hallo iedereen,

  Ik heb nu sinds een jaar of 3 een droge huid, neus en haaruitval.

  Ik heb het idee dat dit vooral tijdens het slapen gebeurt, wanneer ik ga slapen gaat mijn neus bijna gelijk dicht en wanneer die open gaat heb ik een soort snijdend gevoel wanneer ik er door adem. Ik heb het idee dat het stof kan zijn. Ook wanneer ik wakker word is mijn haar heel apart alsof er een wax inzit en in elkaar gedrukt. Ik krijg ook witte schilfers in mijn gezicht. Dit zorgt ervoor dat ik erg slecht slaap en mijn huid er slecht uitziet.

  Ik ben meerdere keren op reis geweest en daar heb ik er minder tot geen last van. Ik word er een beetje paranoide van dat ik denk dat mijn moeder iets van stof in mijn bed legt om mij te irriteren. Kan het zijn dat ik allergisch ben voor bepaalde soort matrassen of dekbedden? Ik zit ook te denken om een luchtbevochtiger te kopen.

  Ik hoop dat jullie iets weten om mij te helpen.

  Bvd

  Reactie
  #2

  Denk vooral de binnenkant. Voedingspatroon en bepaalde vitaminen en vetzuren, om je huid van binnenuit te verzorgen. Een kinesioloog of orthomoleculair therapeut kan je adviseren. Liefst iemand die ook kijkt naar je voedingspatroon.

  Reactie
  #3

  Jaa maar dan zou ik er op reis/vakantie ook last van moeten hebben lijkt mij.

  Reactie
Reageer op: Droge neus droge huid haaruitval
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief