Bleke huis

 • #1

  Beste dokter,
  Ik heb last van een zeer bleke huid, hierdoor hou ik niet van mezelf als ik wit ben. Zelfbruiners slaan bij mijn nek vaak oranje aan en zijn bij mijn benen prachtig. Nu wil ik geen zonnebank gaan aangezien dat de kans verhoogt op kanker bij mijn bleke huid. Zijn er iets van bruiningspillen die een dokter voor kan schrijven zodat je zeker weet dat die goed zijn?

  Reactie
  #2

  Die casules/pillen kun je gewoon zonder recept krijgen. Maar of ze werken weet ik niet. Als je een vrouw bent, kun je eventueel die zelfbruiner toch houden voor de benen en eventueel het gezicht dan met make up? Zijn maar ideetjes.

  Verder weet ik niet wat voor zelfbruiner je gebruikt maar als je dat soort gebruikt dat er uit ziet als modder uit een tube, en die al binnen 1 minuut aanslaan, bij zulke heb je een hogere kans oranje te worden.

  Er zijn ook zelfbruiners die je bijvoorbeeld voor het slapen gaan op doet en je staat wat bruiner op.

  Reactie
  #3

  Heee,

  ja klopt,

  ik gebruik zelfbruiner van merken uit Australiƫ aangezien die de beste zijn, heb er nu al 12 geprobeerd denk ik maar allemaal slaan ze oranje op Mn nek wat heel vervelend is.

  ik heb echt huidtype 1 of 2 dus echt heel bleek, wil niet zonder bruiningsiets en wil ook geen poederhoofd van de make up

  Reactie
  #4

  Oh dat is wel veel ja.

  Make up hoeft er niet poederig uit te zien hoor, maar ik snap het wel. Ik weet voor nu ook niks. Ik zou het er met huisarts over hebben. Hij/zij kan sowieso iets doen, of dat nou betekent dat je advies krijgt hoe je bruiner word weet ik niet.

  Reactie
Reageer op: Bleke huis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief