kandit een Candida infectie zijn?

  • #1

    Ik merk op mijn armen de laatste tijd wat rare bultjes lijkend op muggenbulten. Kan dit ook een candida infectie zijn, ik ben namelijk nogal gevoelig voor schimmelinfecties. Of zou dit te maken hebben met een eventuele bijwerking van de medicatie die ik sedert 2 weken heb voor anti-depressiva (Citalopram 10 mg)

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Medicijnen zorgen wel voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Antidepressiva remmen ook de aanmaak van melatonine. Dit alles kan klachten geven. Weet niet of jouw klachten er ook mee te maken hebben.

    Reageer
    #3

    Het klopt dat mijn weerstand momenteel erg laag is door de huisarts geconstateerde stress. Naast de Citalopram heb ik 's avonds nog een halve mirtazapine (7,5 mg) Naast de "bultjes" heb ik momenteel ook last van de stoelgang, winderigheid, verlies soms paar druppeltjes urine en een vreemde smaak in mijn mond heb, maar dit is volgens de huisarts toe te schrijven aan de medicatie. Net zoals het afvallen op mijn armen en benen toegeschreven wordt aan langdurige stress en het lange tijd slecht tot niet slapen. Toch heb ik verzocht om een kweek af te nemen van de penis om uit te bezien of er mogelijk sprake is van candida balanitis en/of candida overgroei.

    Reageer
Reageer op: kandit een Candida infectie zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief