Paars vlekje vulva

 • #1

  Ik heb een klein paars vlekje bij mijn vulva. Met het blote oog is het (haast) niet te zien. Ik heb er geen last van en kwam er bij toeval achter dat het er zat. Ik heb op internet rondgekeken wat het zou kunnen zijn. Lijkt dit op een angiokeratoom??

   

   

  Reactie
  #2

  Dit is echt heel gek! Dat paarse vlekje is nu weer verdwenen. Vervolgens keek ik even verder en zag ik een ander vlekje onderaan de vagina. Ik maakte er een foto van en na 10 minuten was het weer weg! Weet iemand wat dit misschien kan zijn? Ik wil er wel mee naar de huisarts, maar ik vind het lastig om te laten zien als de plekjes steeds vanzelf weer verdwijnen.  Is dit gebruikelijk bij angiokeratomen? Dat ze verdwijnen na een aantal minuten. Ik heb er gelijk maar foto’s van gemaakt, want binnen tien minuten verdween het weer?

  Reactie
  #3

  het zijn in ieder geval geen angiokeartomen... ga naar de huisarts en neem de foto's mee

  Reactie
  #4

  Zal ik doen! Heeft u misschien een idee wat het anders zou kunnen zijn? Ik kan er pas dinsdag heen en ben radeloos. Een bloedpropje dat steeds weer verdwijnt? Ik heb mij wel laten testen en het was allemaal negatief. Maar nu begin ik dingen te lezen over herpes en word ik toch wel bang

  Reactie
  #5

  dat is niet van herpes...dat kan ik met zekerheid zeggen..

  Reactie
  #6

  Ik ben helemaal gek aan het worden. Ik blijf nu ook telkens naar mijn vagina kijken. Opmerkelijk is dat de paarse vlekjes alleen opkomen waar ik mijn vagina uitrek. Als ik het loslaat verdwijnen ze weer. Ik ontdekte ook dit bultje. Zie foto. Ziet dit er ernstig uit en zal ik dit ook aan de huisarts laten zien morgen? Sorry voor de overvloed aan vragen.. ik ben echt heel erg anstig en ik kan nergens anders mijn verhaal kwijt. Lijkt het op een soa?

  Reactie
  #7

  Neem de foto's mee naar de huisarts morgen. Ik zie niets ernstigs in ieder geval

  Reactie
  #8

  Zal ik doen! Ik zal dan ook nog even laten weten wat de huisarts ervan zegt. Bedankt 🙂

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Paars vlekje vulva
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief