Vlekjes op rug

  • #1

    wat kunnen deze vlekjes zijn? Heb ze al een poosje. En ontdekte ze net weer. Andere klachten: opgezette amandel. Snotterig.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Als ik dit zo zie lijkt het op een schimmelinfectie. Je kan proberen micanozol erop te smeren dit kan je bij de drogist kopen. Maar het kan natuurlijk ook heel wat anders zijn.

    Reageer
    #3

    dus naar de huisarts of niet

    Reageer
    #4

    Bij twijfel zou ik altijd naar huisarts gaan. Ik weet te weinig achtergrondinfo om erover te oordelen. Al had ik spontaan zulke vlekjes dan zou ik eerst een weekje miconazol proberen en al werd het erger of gaat het gwn niet weg dan naar huisarts. Mocht het trouwes wegtrekken door miconazol dan een week na verdwijnen vlekjes doorsmeren. Als je te vroeg stopt kan het terugkeren

    Reageer
    #5

    Hoi, ik heb dit ook. Zou je kunnen delen wat het was, en hoe je er vanaf bent gekomen ?

    Reageer
    #6

    Sorry voor het tweede bericht. Ik vermoed zelf dat het om 'pityriasis versicolor' gaat. Ik douche vaak warm en vermoed dat dit de oorzaak is.

    Reageer
Reageer op: Vlekjes op rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief