Acne, sweet etc

  • #1

    Dit berichtj heeft niet alleen met de huid te maken maar met meerdere dingen daarom heb ik het maar hier geplaatst

    Ik Ben een man van 22 en heb last van acne en veel zweten. Ook heb ik weinig baargroei en over her algemeen oog ik jonger. Daarnaast merk ik dat ik redelijk brede heupen heb.

    Ik kwam laatst een artikel over het Klinefelter syndrome tegen en sinds dien twijfel ik erover of ik dat misschien heb. Het enige wat Dan niet zou kloppen is dat mijn testicles en penis wel van normale/relatief grote maat zijn.

    Kan dit Klinefelter syndroom zijn?(vooral de weinige baardgroei en brede heupen). Of kan het Wendy late puberteit zijn oid? Wat valt eraan te doen en hoe kan ik hier her beste Mee omgaan? Ik kan tijdelijk niet naar mn huidarts daarom vraag ik het hier.

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand zo beantwoorden. Maar het kijkt niet Klinefelter. En dat je nog volledige baardgroei hebt is ook niet vreemd. Niet iedereen krijgt ueberhaupt sterke baardgroei.

    Reageer
Reageer op: Acne, sweet etc


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief