Spontane geïrriteerde rode vlekken op huid.

  • #1

    Beste dokter,

    Sinds afgelopen week heb ik last van spontane roodslaande plekken op me huid. Deze plekken komen en verdwijnen. Het jeukt, maar ik probeer er niet aan te krabben. Verder is het te beschrijven als een 'striem'vormig plekje. Huid lijkt op te zwellen.

    Iets meer over mij;

    Ben een man van 30 jaar oud. Ik sport en slik vitamines. Op te merken is dat ik mijn vitamine d3 omhoog heb gegooit van 2000iu naar 4000 iu.
    Heb een getinte huidskleur.

    What u say?

    Mvg,

    En alvast bedankt

    N

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je eerst even moet proberen of het van de Vit D is. Even een paar dagen niet nemen en dan hervatten met 2000 IE

    Reageer
    #3

    Omdat vitamine D samenwerkt met allerlei andere stoffen is het beter om er ook magnesium en liefst ook wat vitamine A bij slikken. Door de geïsoleerde vitamine D te slikken gaat je calciumgehalte teveel omhoog, ten nadele van het magnesium. Ook letten op wat er in een eventuele multi aan vitamine D zit. 4000 lijkt me net wat teveel.

    Reageer
Reageer op: Spontane geïrriteerde rode vlekken op huid.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief