Pijnlijke bult

  • #1

    Goedeavond,

    Ik heb een vraagje aan dhr John,
    Ik had gisteren jeuk aan me kin, vandaag na hetbwakker worden zag ik blaren op me kin. Het lijkt op blaren wat je ook als koortslip krijgt. Dus het zijn kleine blaartjes in een cirkel vorm. En net toen ik daar naar keek deed het percies onder me kin dus bij net boven me keel gedeelte voelde het pijn en toen voelde ik even groot als puist achtig grootte en knobbel waar ik dus de pijn voelde was het. Je ziet het niet alleen als ik voel dan voel ik hem en is pijnlijk. Wat kan het zijn misschien een enige idee ?

    Reageer
    #2

    De knobbel/bult zal dan wel een puist zijn. De blaasjes kan ik zo ook niet zeggen

    Reageer
    #3

    Ja heel apart die blaasjes…
    Maar het is echt onder de huid voelt gewoon als een klier aan, kan het een ontsoken klier zijn? Als het niet veel en lastig word me vraag?

    Reageer
    #4

    Daar kan ik zo zonder enig onderzoek dus ook geen antwoord op geven

    Reageer
    #5

    Bedankt John,
    Nu ik net wakker ben John kwam het pas in me hoofd , ik heb best lange tijd pijn aan me gebit vooral de linker kant omdat ik pas benbevallen kon ik tijdens zwangerschap geen behandelling laten doen. De pijn straalt uit naar me gezicht en omgeving kan dat een reactie ervan zijn die pijnlijk is. Zit alleen te denken of het schuldig of iets onschuldigs is ? En of het noodzakelijk is morgen huisartsbte bellen. De bultje is heel klein als ik er op druk doet het pijn en het is onder huid om het te voelen moet ik echt drukken en bewegen.

    Reageer
    #6

    Als het met je gebit te maken heeft, moet je naar de tandarts gaan

    Reageer
    #7

    Dat weet ik dus niet of het te maken kan hebben met me gebit. Dat was ook een vraagje of je dat weet misschien. Heb je een advies John wat ik beste kan doen. Tandarts of huisarts en als je zo leest denk je dat het iets onschuldigs kan zijn?

    Reageer
    #8

    Je hebt klachten met je gebit. Misschien is het een kleine ontsteking

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Beste John,

    Ik heb vandaag geprobeerd om afspraak te maken bij me huisarts maar voor vandaag zaten ze vol, en moet morgen terug bellen om te kijken of er afzeggingen zijn. Ik had nog 1 vraag wat ik me afvraag. Ooit las ik ergens dat alles wat pijn of gevoelig is qua bultjes knobbels zijn onschuldig, klopt dit? Ik zit er zo mee, net voelde ik hem weer en buiten dat kleine bultje als ik nog diep druk voel ik een grotere klier wat ook gevoelig is. Die is niet dik maar is alleen gevoelig dus beetje pijnlijk. En met het laatste reactie zei je kan een ontsteking zijn, dat dus door omdat ik last heb van gebit toch? Kan daardoor een klier pijn doen en ook wat dikker aanvoelen? Bedoel de je dit?
    Na dit zal ik met mijn doorvragen stoppen omdat het na deze vragen wel duidelijk voor me zal zijn en hopelijk morgen langs kan bij me huisarts. Alvast bedankt !!!

    Reageer
    #10

    " En met het laatste reactie zei je kan een ontsteking zijn, dat dus door omdat ik last heb van gebit toch? Kan daardoor een klier pijn doen en ook wat dikker aanvoelen? Bedoel de je dit?"

    Ja dat bedoelde ik inderdaad.
    Maar ik raad je aan om er wel verder vanaf te blijven!

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke bult


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief