Slapen kloppen

 • #1

  Oud&Nieuw J.L. heb ik buikgriep gehad, na 3 weken was dit over en daar heb ik elke dag misselijkheid en hoofdpijn aan over gehouden.

  Die buikpijn kan me wat, maar die hoofdpijn zit ik mee.

  Kloppend gevoel bij mijn slapen en dit de hele dag door, s'avonds erger dan s'ochtends.

  Is heel vervelend en is dus al een halfjaar lang.

  Heb al 2 bloedonderzoeken gehad, een chiropractor heeft mn nek en hoofd vanalles mee gedaan, heb tal van medicijnen gehad en pijnstillers (waardoor ik alleen maar vergeetachtig&slaperig word) maar niets schijnt definitief en goed te helpen.

  Iemand enig idee? Graag alleen nuttige reacties want ik vind dit namelijk wel belangrijk.

  Gr.

  Reageer
  #2

  Mogelijk stelt u mijn reactie niet volledig op prijs maar ik zou het hoogst waarderen als u deze reactie toch serieus wilt nemen.

  Mijn holistische visie op gezondheid tesamen met het gezonde verstand doet vermoeden dat uw hersenactiviteit (nadenken, pijnzen, zorgen en mentale stress) meer aandacht van u vragen dan u fysiek kunt opbrengen. Mogelijk bent u dit niet gewoon en is uw brein op volle toeren aan het draaien. Dat zou de druk en spanning op de bloedvaten kunnen verklaren.

  Time-out, pauze, ontspanning en mogelijk ondersteuning van een psycholoog bij uw gedachten en of zorgen zou een gericht advies kunnen zijn.

  U mogelijk van dienst geweest zijnde, groet, barend.

  Reageer
  #3

  Dit is juist een prima advies.
  Dit ga ik onder andere proberen, maar het moet dan toch ook wel medisch verklaarbaar zijn en niet alleenmaar psychisch of ligt dat aan mij?

  Gr

  Reageer
  #4

  Tips bij stress

  Positieve stress is gezond, het stimuleert u om dingen te doen , uw grenzen te verleggen, uit uw comfortzone te komen. Teveel stress in ongezond.

  Neem de waarschuwingen van uw lichaam serieus: het zijn de signalen die u waarschuwen voor mogelijk gevaar.

  Steun is zeer belangrijk om de veerkracht te verhogen.Kijk naar de positieve kanten en stimuleer verandering op een positieve manier.

  Wissel spanning af met ontspanning: leer een ontspanningstechniek en pas deze regelmatig toe.
  Adem met de buik. Neem de tijd om ook de dingen te doen die u graag doet, die u energie geven, doe iedere dag iets leuk.

  Ga de natuurin en geniet van alle mooie dingen om u heen.

  Humor is het beste medicijn tegen neerslachtigheid, lachen ontspant bijna alle spieren!

  De meeste creatieve ideeën komen als u eventjes de dingen loslaat: tijdens een wandeling, na een goede nachtrust, een vrijpartij.

  Wij maken ons zorgen over wat morgen mis zou kunnen gaan of piekeren, voelen ons schuldig over wat in het verleden verkeerd is gegaan, terwijl nu het enig moment is dat echt is. Neem de tijd om alles rondom u heen met aandacht waar te nemen , als u aan het piekeren bent. Schenk de volledige aandacht aan waar u in het hier en nu mee bezig bent.

  Omring u met mensen die energie geven. Investeer in uw sociale contacten, maak goede vrienden.

  Leer meer aandacht te hebben voor wat u en uw relateie, familie, collega’s goed doen. Verander uw focus naar het positieve.

  Wees tevreden met wat u hebt.

  Neem kritiek of klachten als gratis advies!

  Maak van een mug geen olifant. Vraag u af wat het ergst is wat u kan overkomen in deze situatie.

  Leef in overeenstemming met uw existentiële keuzes. Doe de dingen waardoor u tevreden bent over uzelf. Neem de tijd om hierover na te denken: wat voor soort manager, vader, vriend wil ik zijn? Als ik later terugblik over mijn leven, wat wil ik dan gedaan hebben, geweest zijn?

  Pas op met sigaretten, cafeïnehoudende dranken, alcohol, kalmeer- en slaapmiddelen: ze camoufleren tijdelijk de klachten, maar schaden in verschillende mate de gezondheid. Zorg voor voldoende slaap. Eet gezond. Sport.

  Zorg voor efficiënte werkgewoonten: Zorg voor orde en netheid. Plan af en toe een opruimdag. - Bepaal uw prioriteiten. Stop met uitstellen: doe het nu!

  Reageer
  #5

  Verontschuldig je nooit voor het tonen van je gevoelens want dat is hetzelfde als je verontschuldigen voor de waarheid.

  Reageer
  #6

  Gigantisch bedankt voor de adviesen, vooral van barend, ik ga mijn best doen dit goed te realiseren 🙂

  Nog 1 vraag, is roken echt heel slecht hierbij?
  Ik ben 19 drink geen druppel alcohol en ik gebruik geen drugs...ik rook alleen 1 pakje per dag..

  Reageer
  #7

  Roken is ALTIJD slecht!!!!

  Reageer
Reageer op: Slapen kloppen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief