Scheve mond

  • #1

    Hallo,
    Ik las vandaag een berichtje op Facebook en het ging over een bloedpropje in je hersenen en dat het over een soort beroerte ging. Opeens herinnerde ik me zelf dat toen ik 11 jaar was, mijn mond 10 dagen scheef stond.. Ik ben nu wel benieuwd wat het is want ik ben nu 16 jaar ( net geworden )
    Het was op vakantie in Italië en precies op de dag dat ik daar kwam kreeg ik opeens een scheve mond en de dag dat ik weer naar Nederland vertrok ging die weer weg. Ik ben natuurlijk erg laat met dit bericht en ik zal ook snappen dat jullie niet zullen weten wat het kan zijn al ben ik nu wel erg benieuwd. In die 5 jaar nooit meer symptomen gehad. Nu heb ik wel last van lichte trillende vingers maar dat zal denk ik niet daarmee te maken hebben.
    Alvast bedankt als jullie weten wat het die 5 jaar terug zou kunnen zijn want ik ben nu wel nieuwsgierig.

    Reageer
    #2

    P.S zo heel erg scheef was mijn mond niet nu ik foto's terug kijk. Maar je zag wel dat m'n mond zeker niet helemaal recht was !

    Reageer
    #3

    Het kan een zenuwontsteking in het gezicht zijn geweest. Misschien heb je destijds gedurende de reis in de tocht gezeten. Misschien met een open raampje in de auto.

    Reageer
    #4

    Dus u denk niet aan een beroerte? Wat een opluchting want ik las op het internet dat als je niks met een beroerte doet dat het na een tijdje weer terug kan komen. Dank u voor uw antwoord ik voel me gelijk opgelucht

    Reageer
    #5

    Ik denk zeker niet aan een beroerte.
    Het komt wel vaker voor dat er een ontsteking ontstaat van de aangezichtszenuw. Dat kan de de mond dan iets scheef trekken. Airconditioning en een open raampje in de auto zijn vaker de oorzaak.

    Reageer
Reageer op: Scheve mond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief