iemand ervaring met stoppen Inderal

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik ben sinds zondag gestopt met het innemen van Inderal 10mg. Ik neem het in voor een snelle hartslag en stress. Omdat ik een kinderwens heb ben ik mogen stoppen, de psychiater zei dat ik ineens mocht stoppen omdat de dosis zo laag is. Maandag en gisteren was er niets aan de hand maar sinds vandaag voel ik me licht in mijn hoofd en duizelig...Een maand geleden ben ik ook gestopt met de anticonceptiepil en paroxetine 20mg (wel met afbouwen). Misschien dat het ook daarvan is. Heb momenteel klachten van het ontpillen en van het stoppen met die inderal, of komt het allemaal door het ontpillen, ik weet het even niet meer. De apotheker zei om dan toch misschien even terug te startten met inderal 5mg deze week en dan stoppen.
    Iemand ervaring?

    Groetjes

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    bedankt! Ik heb het gelezen en het komt herkenbaar voor, wel zijn de meeste nogal negatief over het medicijn. Ik hoop dat mijn duizeligheid snel weggaat, de reden dat ik met alles gestopt ben is mijn zwangerschapswens, en deze is echt wel heel groot. Ik ben blij dat ik gestopt ben maar heb gemengde gevoelens.

    Reageer
Reageer op: iemand ervaring met stoppen Inderal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief