hoeveel groei ik nog ongeveer

  • #1

    hallo,
    ik ben een meisje van 14 & ben 1m66 lang, graag zou ik minstens nog tot de 1m77 komen, mijn mama is 1m70 & mijn papa 1m80 is dit mogelijk?

    Reageer
    #2

    FF sireus? je bent 14 en 1.66?
    En daar ben je niet blij mee?
    dat is een perfecte lengte voor een meisje.

    Sorry maar ik vind dat JIJ je aanstelt ๐Ÿ˜‰

    AANSTELLER

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    ik vind dat je een perfect lengte hebt niks mis mee en trouwens meiden die egt lang zijn is ook niet oke!!!!

    Reageer
    #5

    Hallo,
    Ik ben een jongen van 17 en ben 195. Ik ben pas naar de doktor geweest om te vragen hoeveel ik nog groei, hij heeft toen een foto van mijn pols gemaakt en zei toen dat ik nog 1 of 2 cm zou groeien ik was toen 192. Maar mijn groeischijven waren toen al bijna dicht. Zou het ook kunnen dat ik nog veel ga groeien??

    Reageer
    #6

    Ik den k niet dat je nog veel zult groeien.

    Reageer
    #7

    Houd gewoon je mond. Ik snap haar helemaal, ik ben net zolang, net zo oud en ik vind t ook rot dat ik zo klein ben. Al mn vriendinnen zijn langer.
    Als je 1,66 lang vind, oke prima, maar noem niet iemand een aansteller. Daaag

    Reageer
    #8

    Oke wauw ik snap deze site niet. Mijn vorige bericht was bedoeld aan degene die zei dat 1,66 lang is en dat je een aansteller bent. Mn bericht was dus niet aan jou bedoeld

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat had ik al begrepen. ๐Ÿ˜‰

    Ik denk niet dat het veel zin heeft om daarop te reageren. Het berichtje van die aansteller is namelijk al uit 2012...

    Reageer
    #10

    Hallo,
    Ik ben die jongen van 195cm. Ik had gevraagd of ik nog veel ging groeien. Nu ongeveer 4 maanden later ben ik weer 3 cm gegroeid- 198 dus. Maar de doktor zei in de zomer (192cm) dat ik misschien nog 1 of 2 cm zou groeien. Is het misschien verstandig on terug te gaan naar ziekenhuis ofniet?

    Reageer
    #11

    Als je je er onprettig bij voelt en ongerust bent, ga dan terug.

    Reageer
    #12

    Ik snap haar wel?? ik ben ook 14 maar ik ben 1,73 en wil graag 1,83 worden

    Reageer
    #13

    ik ben 15 jaar en ben 165 lang miss nog iets langer maar ik wil graag lager worden. Want ik voel me er echt niet zo prettig bij deze lengte. Weet iemand een site waarom je kan zien hoe veel je nog gaat groeien kwa mijn lengte????

    Reageer
    #14

    Daar kan niemand je zo antwoord op geven. Je lengte is genetisch bepaald. ย Je zou wel naar de huisarts kunnen gaan om een botscan van je hand te laten maken. Dan kunnen ze zien hoeveel je ongeveer nog zou kunnen groeien.

    Reageer
    #15

    er is een site waar je kan uitrekenen hoe groot je wordt. zoek maar op google hoe groot wordt mijn kind dan vind je het daar. moet je lengte van je ouders invullen en dan berekenen ze het voor je

    Reageer
Reageer op: hoeveel groei ik nog ongeveer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief