Striae

  • #1

    Ik heb al heel wat jaren striae, eerst begon het ontschuldig met wat strepen op de buik, maar nu zit op heel mijn lichaam.
    op buik, benen, knieholte, heupen, rug, oksels, borsten, boven armen, en ik heb er net zelfs een op mn schouder ontdekt.
    De striae word ook niet minder ze blijven donker rood.
    Ik heb ook last van extreme vermoeidheid, hoofdpijn, slaapproblemen, en ga zo maar door.
    Ook heb ik al langer als een jaar een blauwe/paarse plek op mijn been zitten.
    Ik ben pas 17 jaar en al deze problemen belemmeren mijn dagelijke leven.
    Weet iemand misschien wat ik heb, of heeft iemand misschien dezelfde klachten?

    Reageer
    #2

    met deze klachten kun je dan toch maar het beste naar de huisarts gaan.
    laat de blauwe plek zien vertel over de vermoeidheid en de striae, ik denk wel dat hij dan even een bloedonderzoek laat doen/
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Dat is dus het probleem.
    Ik ben hier al meerdere malen voor naar de huisarts geweest en heb al tig keer een bloedonderzoek gehad, Ze kunnen niks in mijn bloed vinden.
    Ook ben ik al naar verschillende ziekenhuizen geweest en hier kunnen ze mij ook niet vertellen wat er met me aan de hand is.

    Reageer
    #4

    Ben je al bij een internist/endocrinoloog(hormoon-dokter)geweest? Zo nee, dan zou ik een verwijzing vragen aan je huisarts. De endocrinoloog kan je cortisolgehalte meten. Van een te hoog cortisolgehalte kan je deze klachten krijgen. Voor de zekerheid dus maar even naar laten kijken.
    Veel succes!

    Reageer
    #5

    Ik herken mezelf volkomen in bovenstaand verhaal. Ook ik heb overal striae waaronder op mijn boven- en onderarmen, oksels, borsten, buik, benen en ga zo maar door. Iemand enig idee waar dit nu aan kan liggen? Heb ook al bloed laten prikken en dergelijke. Hier is niks uit gekomen. Met andere woorden zit het volgens de huisarts allemaal tussen de oren.

    Reageer
Reageer op: Striae


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief