THC druppels in combinatie met oxycodon

 • #1

  Hallo,

  Helaas slik ik nu ruim een jaar oxycodon 10 mg (kortwerkend), zo'n 3 à 4 tabletten per dag om hevige pijn na veel botbreuken te onderdrukken. Ik wil heel graag van de oxycodon af, maar ik vind het ook heel erg moeilijk. Nu kreeg ik van iemand de tip om THC druppels (gemengd in een glas water) te gaan gebruiken om én de pijn te verminderen én om de oxycodon gemakkelijker af te bouwen. Ik heb veel op internet gelezen en kom veel positieve reacties tegen over THC gebruik, maar ik heb nog geen eenduidig antwoord kunnen vinden over het veilig gebruiken van THC in combinatie met oxycodon.

  Als ik THC druppels opgelost in water neem (te beginnen met 1 druppel per dag) en ik neem 5 mg oxycodon per keer (ipv 10 mg wat ik nu per keer neem), is dit dan een veilige manier? Mijn grootste angst is dat ik zo heftig reageer dat ik in een comateuze toestand terecht kom. Is dit een reële angst of is afbouwen van oxycodon in combinatie met (dus tegelijkertijd) opbouwen van THC gewoon een veilige manier?

  Reageer
  #2

  Ik raad die combinatie sterk af. Het kan ernstige bijwerkingen veroorzaken

  Reageer
  #3

  Ik zou advies vragen aan een natuurgenezer. Zo iemand kan kijken naar het hele plaatje en misschien bepaalde voedingsstoffen. Ik weet niet waarom je zo lang pijn blijft houden, bijvoorbeeld. Er zijn allerlei natuurlijke middelen die kunnen helpen het genezingsproces te bevorderen en pijnen en eventuele ontstekingen te verminderen. Denk onder andere aan MSM en PEA.

  Reageer
Reageer op: THC druppels in combinatie met oxycodon
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief