Bloed tepel

Online ZorgZus
 • #1

  Gisteravond voelde ik iets langs mn tepel gaan. Was heel gevoelig. Net een naaldje. Idd er iets aan bleef haken. Was gelijk weer weg. Vanmorgen bij ontwaken weer. Ging naar de douche en zag dat op tepelhoed rood was en beetje ( puntje) bloed had. Nu ingesmeerd met purelan lanoline zalf. Heb wel een nieuw nachthemd aan ( goedkoop) maar zie daar niks in zitten. Nu ben ik mega bang voor iets ergs. Zou het een irritatie kunnen zijn?of k…. Of oid. Ook zit ik op een van mn laatste dagen cyclus. Ben 44 jaar.

  Reageer
  #2

  Je geeft zelf aan dat je nachthemd de oorzaak zou kunnen zijn.
  Ben je toch bang voor iets anders, zou ik persoonlijk mijn huisarts even laten kijken.

  Reageer
  #3

  Ja dat sowieso, maar omdat het om een puntje bloed ging vroeg ik me af of ze dat bedoelen met bloed uit tepel?. En vind het raar dat ik niks geks in nachthemd zie.

  Reageer
  #4

  Laatste dagen cyclus bedoel ik laatste dag menstruatie.

  Reageer
  #5

  Dus eigenlijk is mijn vraag Kan het komen door het nachthemd Wat overigens 80% polyester bevat of moet ik gelijk naar de dokter na eenmalig een beetje bloed te zien ? Zit nu overigens wel een korstje op het puntje van mijn tepel .

  Reageer
  #6

  Het kan van je nachthemd komen,maar niemand kan je dat met zekerheid zeggen.
  Ga bij twijfel of ongerustheid dus altijd naar een arts.
  En dat zeg ik niet omdat ik denk dat je dringend naar de huisarts moet,maar omdat je zoiets via een forum niet kunt beoordelen en je niet iemand achteraf een verkeerd advies wilt geven.

  Reageer
  #7

  Dankje Suus.
  Ik ga sowieso als het aan blijft houden. Maar voor nu zoek ik een beetje geruststelling.

  Wat denkt u John?

  Reageer
  #8

  Hetzelfde als Suus

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Bloed tepel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief