Schaamhaar bij baby

 • #1

  ik heb een zoon van drie weken die al schaam haar heeft is dit normaal

  Reactie
  #2

  is dat een plukje haar,of een plekje met stoppeltje wel vreemd

  Reactie
  #3

  Schaamhaar bij een baby is niet normaal. Dat verschijnt pas in de puberteit.
  Misschien bedoel je het niet zo en zie slechts enkele lichte haartjes, dat kan wel normaal zijn. laat bij twijfel de huisarts even kijken, dan heb je zekerheid.

  Reactie
  #4

  hoi ik heb een zoontje van 9 maanden, hij heeft vanaf 3 maanden al haar op zijn balletjes. ik was door het consultatiebureau doorgestuurd naar de huisarts en die vond het niet erg genoeg om me door te sturen. nu ben ik weer naar de huisarts gestuurd maar weer wil hij me niet doorsturen, nu gaat het consultatiebureau kijken wat hun kunnen regelen om er een kinderarts ernaar te laten kijken.
  weet je er zelf al meer van of ben je al doorgestuurd?

  Reactie
  #5

  hoi Mariska, ben je al wat wijzer geworden of ben je nog steeds niet doorgestuurd?

  Reactie
  #6

  Hoi,

  onze dochter is nu ook negen maanden oud. We zijn net bij de HA geweest voor controle. Zij heeft net als jullie zoon schaamhaar. De HA vond het niet normaal en gaat ons doorverwijzen. Hoe is dit traject bij jullie verder verlopen? Ik ben erg benieuwd!

  Reactie
  #7

  Hallo Inge,
  Ik lees hier je bricht over scaamhaargroei bij je dochtertje. Mijn dochtertje heeft dat ook, ben naar de HA gegaan, nu doorverezen, maar ik maak me erg zorgen. Jij hebt daar ervaring, benbeniuwd hoe het bij jou dochter het afgelopen is. laat me graag weten.
  liefs

  Reactie
  #8

  ik had pas schaamhaar op 12 jaar, ik ben een jongen, volgens mij is dat niet echt normaal.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Soms kan het zo zijn dat gelijk na de geboorte er wat beharing is omdat er nog hormonen van de moeder in het bloed van het kindje zitten. Maar dat moet weg gaan. Als het niet weggaat, vraag het CB eens.

  Reactie
  #10

  ik ben een jongen van 15 jaar oud en ik had sinds me geboorte een bos schaar haar. En ben nu super behaar over al op mijn benen buik rug voeten en armen.

  Reactie
  #11

  Dag allemaal! hiervoor is maar 1 oplossing. Gillette fusion proglide. U kunt hem kopen bij elke drogisterij. u kunt ook een abonnement nemen op Boldking. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd!

  Reactie
  #12

  Ik heb even een voorbeeld voor u opgezocht!

  Reactie
  #13

  Beste Romey,

   

  Ik heb een baby van nu net 3 maanden jong. Ben gister naar de HA geweest. Kon mij niet helpen en ik werd niet doorgestuurd. Heb net gekeken naar de medicatie Gillette fusion proglide, kon helemaal niks vinden behalve scheermessen. Misschien is dat ook een optie.? Wat denk u? Zou ik het er gokken. Want van scheren komen ook geen haren terug? Zou u mij meer advies kunnen geven?

   

  Thankyou romey

  Reactie
  #14

  Fusion Proglide 2 maal daags heeft enorm geholpen bij mijn 4 maanden oude zoon.

  Bedankt!

  Reactie
Reageer op: Schaamhaar bij baby
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief