dikke rode vlek

 • #1

  Hallo,

  Onze dochter (5 weken) heeft sinds haar geboorte een rode vlek in haar nek, een iets kleinere op haar borst en een nog kleinere op haar arm.
  In het begin leken ze groter te worden, maar nu worden ze alleen maar roder en liggen ze steeds meer OP de huid. In het begin waren ze nog gelijk met de huid zeg maar.
  Op het consultatieburo zegt de 1 dat het een wijnvlek is die niet meer weggaat en zegt de ander dat het een aardbeienvlek (??) is die misschien nog wel weggaat of minder word.
  Heeft iemand enig idee wat het kan zijn, of het kwaad kan en of het nog weggaat, want van het consultatieburo worden we ook niet veel wijzer.

  Groetjes

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Onze dochter had met haar geboorte ook een rode vlek in haar nekje. Ons werd verteld dat dit een ooievaarsbeet was dat kan op meerdere plaatsen op het lichaam voorkomen.

  Na enkele weken werd het iets roder en dikker maar nu ze 14 maanden is is de vlek zo goed al helemaal weg.

  Geniet van jullie kindje!

  Reageer
  #3

  hoi
  onze dochter heeft hetzelfde ook zo'n aardbeien vlek. deze heeft ze 1 op haar borst een hele kleine en 1 op haar gezicht een redelijk grote

  deze kwamen toen ze een week oud was, die in haar gezicht werd steeds groter.
  de huisarts zei toen dat deze waarschijnlijk voor haar 3 jaar zou verdwijnen.

  de eerste 3 maanden werd die alleen maar groter en roder nu is ze inmiddels 13 maanden die op haar borst is zo goed als weg en die in haar gezicht is een stuk kleiner en lichter geworden. je ziet het langzaam wegtrekken.

  ik zal blij als die helemaal weg is.
  ik wens jullie het beste en geniet van je kindje.
  een aardbeien vlek en ooiervaars beet gaan weg een wijnvlek inderdaad niet deze kun je later laten laseren mocht het echt storend zijn.

  Reageer
Reageer op: dikke rode vlek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief