Na MAP ongesteld en daarna bruin/rode afscheiding

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik vond het een beetje moeilijk het onderwerp juist te formuleren, maar het zit zo: Ik heb iets meer dan vier weken geleden onveilige seks gehad, (voor het zingen de kerk uit, of net niet > ik weet dat dit niet verstandig is en het is nu helaas toch ook mij overkomen) zo'n 28 uur later heb ik de MAP ingenomen. Twee dagen later voelde ik me totaal niet lekker, hoofdpijn, en een verschrikkelijk lamlendig gevoel, leek op een griepje. Ongeveer vijf dagen na de MAP werd ik vrij hevig ongesteld, terwijl ik dit toen twee weken geleden geweest was, maar las op fora dat dit vrij normaal was. De ongesteldheid hield echter wel korter aan (een aantal dagen). Maar nu komt het gene waar ik echt mee zit. Zo'n 2/2,5 weken na de MAP kreeg ik bruine afscheiding met heel licht soms iets bloed erdoor en soms weer wat meer bloed, in verhouding tot ongesteldheid was het niks, maar het leek ook meer op afscheiding. Dit hield zo'n drie/vier dagen aan. Echter nu, weer 2 weken later, heb ik ditzelfde verschijnsel weer.

  Is er iemand die ditzelfde ook herkent of heeft meegemaakt? Is dit een bijwerking van de MAP of lijkt dit meer op een zwangerschap?

  Reageer
  #2

  Dit lijken toch meer op bijwerkingen van de MAP. Ze gooit je hormoonstelsel wel even een beetje in de war. Je moet er ook rekening mee houden dat je menstruatie wat verschuift.

  Reageer
Reageer op: Na MAP ongesteld en daarna bruin/rode afscheiding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief