Erge uitslag

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb al enkele jaren last van uitslag,
    dit krijg ik al als ik een stukje fiets of het warm word..
    het begint met rode vlekjes, dan worden dat weer bultjes en als het echt erg is dan worden sommige plekken gewoon dik. en het jeukt heel erg.
    Hier een foto
    [img size=150]http://www.mijnalbum.nl/Foto-8RBYLQ38.jpg[/img]

    Weet iemand wat dit is?

    Groetjes Kim

    Reageer
    #2

    Dat zijn vast en zeker galbulten.

    Reageer
    #4

    Ik heb dit ook jaren gehad, een wandeling zat er vaak niet in, en ook niet sporten, want ik werd helemaal gek van de jeuk en de bultjes. Ik kreeg ze ook op mijn benen, armen, romp en soms ook nek.
    Na lang zoeken ben ik uitgekomen op 'netelroos'. Dat lijkt precies op wat jij hebt. Het worden uiteindelijk ook gezwollen bultjes, maar dat zwellen leek soms ook te komen door het krabbelen er aan, want de jeuk was ondraaglijk. Ik had het soms ook bij koud weer en beweging.
    Het vreemde is dat ik dacht dat ik er mee moest leren leven, maar heel geleidelijk is het weer weggegaan. Er is dus nog hoop voor je.
    Ik denk dat het een immuunprobleem is, en dat wanneer je helemaal weer geestelijk en fysiek in balans bent dat het zou moeten verbeteren. Ook een gezonde levensstijl (weinig geprefabriceerd eten, weinig kleurstoffen e.d., je eten, vooral groentes, goed wassen)lijkt ook te helpen.
    Heel veel succes, ik weet hoe lastig het is, want op een bepaalde manier is het echt een handicap.

    Reageer
    #5

    Hoi mm, ik vind jouw verklaring een hele logische en erg goede verklaring. En klaarblijkelijk heb jij het dus zelf kunnen oplossen door gezonder te worden. heb je nog meer tips?

    Reageer
    #6

    Ik heb het ook sinds ik denk een jaar of 5 nu..
    En mijn collega op werk ook. Het is ook een soort van besmettelijke uitslag want ik had het en daarna mijn ex vriendin ook. Nog steeds weet ik niet wat het is. Maar ik heb ermee leren leven en ik ga in de ochtend lekker hardlopen om het juist te krijgen. Als ik dan zweet heb ik er derest van de dag geen last meer van. Als ik op vakantie ga naar Curacao of Suriname heb ik er ook geen last van want daar hangt misschien een gezondere lucht. Ik hoop er ook ooit vanaf te komen! ๐Ÿ™ Maarja i don't know. Ik ben naar de dokter geweest en die zei huhh ik snap het niet en weet niet wat het is dus daar heb ik ook niks aan krijg alleen maar pillen die niet helpen. Probeer wat ik zeg in de ochtend sporten zweten en kijken of je er dan als je zweet nog last van heb!

    Groetjs en succes!

    Reageer
Reageer op: Erge uitslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief