Eczeem op been komt en gaat

  • #1

    Goedenavond,

    Ik heb nu ongeveer 5 jaar last van eczeem op m'n onderbeen zijkant. De ene keer is het er en dan weer weg er is geen streep op te trekken. Cortisonenzalf gesmeerd zonder resultaat. Ook Nivea zonder resultaat. Het jeukt en de dokter weet er ook geen raad mee. Inmiddels heb ik ook aardig wat pigment vlekken gekregen. Weten jullie wat dit kan zijn?

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ben je met de klachten ook al bij een dermatoloog geweest?

    Reageer
    #3

    Hi John,

    Nee. De huisarts heeft mij niet doorverwezen.

    Reageer
    #4

    Vraag dan een verwijzing voor dermatoloog. Dat had de huisarts eigenlijk sowieso moeten doen als hij/zij zelf geen oplossing heeft

    Reageer
    #5

    Huidklachten ontstaan van binnenuit. Darmflora is belangrijk, voedingspatroon, extra voedingsstoffen enz. Voor uitwendig zijn er wel natuurlijke middelen, zoals dode zeezout. Een complementair genezer zou je raad kunnen geven.

    Reageer
    #6

    Dank voor de berichten. Ik las inderdaad dat darmflora belangrijk is. Qua voeding al het een en ander geprobeerd zonder verschil. Vandaag heb ik een flinke wandeltocht in de hitte gehad. Ik heb met een korte broek gelopen en best gezweet. Vervolgens jeukte het heel erg en na het afspoelen met water was de jeuk veel minder.

     

    Ik haat het om steeds naar de dokter te gaan ivm wachttijd en werk. Liefst koop ik gewoon een zalfje en kan ik door.

    Reageer
Reageer op: Eczeem op been komt en gaat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief