penis testikels

  • #1

    ik ben pas 13 en krijg mijn velletje van de penis niet helemaal naar beneden omdat mijn eikel aan mijn voorhuid vast zit kan het weg gaan door veel te oefenen

    Reageer
    #2

    Als je een verkleving hebt, kun je dat voorzichtig proberen. Gebruik dan wat olie. Maar wel heel voorzichtig zodat je de huid van je eikel niet stuk trekt.
    Beter zou zijn, om naar je huisarts te gaan. Die kan er een zalf voor voorschrijven waar dit mee gedaan kan worden.De huisarts kan dan ook meteen kijken hoe erg de verkleving is en of het alleen maar een verkleving is en niet ook nog een vernauwing.

    Let op:
    De voorhuid zit aan de onderkant vast aan de eikel met het toompje. Dat hoort zo..( zie foto)

    Reageer
    #3

    ik hoef dus niet besneden worden en ik vraag me af hoe dat werkt met dat zalfje

    Reageer
    #4

    hoe moet je precies oefenen onder de douche

    Reageer
    #5

    Tandor,wat is het verschil tussen verkleving en vernauwing

    Reageer
    #6

    Bij een verkleving plakt de voorhuid aan de eikel vast.
    Bij een vernauwing is de voorhuid te eng, te nauw, om ze over de eikel heen naar achteren te schuiven.

    Bij een verkleving, kun je met behulp van de zalf de voorhuid langzaam los maken van de eikel zonder dat dat al te veel pijn doet.
    Dat kan ook in de douche met bijvoorbeeld olie of met warm water onder de douche. Je probeert dan gewoon meermaals je voorhuid voorzichtig terug te schuiven. Telkens iets verder. En NIET op een dag. Dat kan even duren....Bij een verkleving is een besnijdenis in de regel niet nodig. Soms kan de huisarts de verkleving ook even los maken, maar dat hangt dan van de verkleving af.

    Bij een vernauwing is het wat lastiger. Soms kan ook daar zelf iets aan gedaan worden met een speciale zalf die de huisarts kan voorschrijven. Maar dat is puur afhankelijk van de ernst van de vernauwing. Als dat met zalf niet kan zal er een besnijdenis nodig zijn.

    Maar voordat je zelf aan de slag gaat, is het van belang om zeker te weten of het een verkleving of vernauwing is.

    Als je penis slap is, gaat dan de voorhuid net zover als wanneer de penis stijf is?

    Op bijgaande foto staat een vernauwing afgebeeld.......

    Reageer
    #7

    ik denk dat het geen vernauwing is want hij kan verder dan dat de voorkant van mijn eikel kan wel rder maar word gestopt door het stoompje

    Reageer
    #8

    Dan is het nog maar de vraag of het ook wel een verkleving is.
    Hoever kun je de voorhuid krijgen? Komt je eikel wel bloot tot aan de eikel rand? Zit je voorhuid dan alleen nog vast met het toompje?

    Probeer het even zo duidelijk mogelijk uit leggen......misschien hoef je wel helemaal niet naar de dokter ermee......

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik kan se voorhuid wel over de voorkant van mijn eikel trekken alleen kan ik dan niet verder omdat het toompj vast zit

    Reageer
    #10

    Het is heel normaal dat de voorhuid aan de onderkant niet echt helemaal naar achteren kan omdat ze dus vastzit met het toompje. Dat hoort zo. De voorhuid zit met het toompje vast aan de eikel bij de lipjes die bij de uitgang van de urinebuis boven op je eikel zitten. Op die plek kan de voorhuid dan ook niet verder. Op bijgaande foto kun je dat zien.

    Reageer
    #11

    Ik krijg hem niet verder dan dit (afbeeldingen) ik krijg mijn eikel niet helemaal bloot

    Reageer
    #12

    Dat is dan toch niet ver genoeg.

    Het zou inderdaad een verkleving kunnen zijn van de voorhuid bij het toompje.
    Je zou kunnen proberen om ze zelf los te krijgen zoals ik dat eerder heb besproken. Maar dat gaat dan wel even duren. Dat lukt niet in enkele dagen.

    als dat niet lukt raad ik je aan om toch naar de huisarts te gaan en de huisarts ernaar te laten kijken of het geen vergroeiing is.

    Reageer
    #13

    hoe krijg je hem los gwn trekken

    Reageer
    #14

    Dat had ik al beschreven:
    Bij een verkleving, kun je met behulp van de zalf de voorhuid langzaam los maken van de eikel zonder dat dat al te veel pijn doet.
    Dat kan ook in de douche met bijvoorbeeld olie of met warm water onder de douche. [b]Je probeert dan gewoon meermaals je voorhuid voorzichtig terug te schuiven[/b]. Telkens iets verder. En NIET op een dag. Dat kan even duren....

    Maar wees er wel voorzichtig mee zodat je je eikel niet onnodig beschadigd.

    Verstandig zou zijn, als je eerst naar de huisarts zou gaan. Die kan kijken wat er precies aan de hand is en er dan een zalf voor kunnen voorschrijven.

    Reageer
Reageer op: penis testikels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief