Stef Boes

  • HBO verpleegkunde
  • Leeuwarden, Harlingen,Franeker en Terschelling

'Ik ben Stef Boes en sinds 2013 verpleegkundig overgangsconsulente, en lid van de Vereniging Verpleegkundig Overgangsconsulenten (VVOC). Daarnaast werkt ik als GGZ-praktijkondersteuner. Tijdens mijn werk als praktijkondersteuner ggz in verschillende huisartsenpraktijken ontdekte ik dat ik veel affiniteit heb met vrouwen in de overgang. 'Ik merkte dat vrouwen het moeilijk vinden om erover te praten. Mijn doel is om een vrouw te laten voelen dat ze niet alleen is. Ik help haar door de juiste begeleiding en adviezen te bieden en zo de overgang zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.'

Stel direct je vraag


Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.


Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief