Paula Kragten

  • Menstruatiedeskundige, journalist, content specialist, commentator
  • Nederland

Menstruatiedeskundige Paula Kragten praat je bij over een onderwerp dat écht meer aandacht verdient. Want wat is eigenlijk een normale menstruatie? Waarom lopen vrouwen jarenlang door met serieuze menstruatieklachten? Is menstruatietrots niet logischer dan menstruatieschaamte? Wat kun je doen als de rode vlag droef halfstok wappert omdat ‘de feestweek’ helemaal geen feestje is? Wanneer is ongesteld echt on-gesteld en moet je wél naar de arts? Paula Kragten is oprichter van online menstruatiemagazine Period! dat in een Nederlandstalige en Engelstalige editie verschijnt en auteur van het boek Mooi rood is niet lelijk. Ze werkt als menstruatiedeskundige en trendwatcher voor bedrijven, NGO’s en (publieks)media.

Stel direct je vraag


Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.


Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief