Over Dokter.nl

Dokter.nl is één van de grootste gezondheidsplatforms van Nederland, dat al meer dan 15 jaar zorgconsumenten en zorgaanbieders bij elkaar brengt.

Gezond zijn en gezond blijven, dat is wat wij van Dokter.nl belangrijk vinden. Wij willen samen met jou streven naar een goede gezondheid en welzijn. Dit doen wij door een toegankelijk platform te creëren, waarbij Dokter.nl een bron van medische informatie is.

Medisch forum

Aan de ene kant hebben we ons forum, daarmee bieden wij je een plek waar je lotgenoten kunt ontmoeten. Waar je vragen over gezondheid kunt stellen en van gedachten kunt wisselen met lotgenoten én ervaringsdeskundigen.

Content

Daarnaast biedt Dokter.nl je een uitgebreid aanbod aan nieuws en achtergrondinformatie over gezondheid en gezond blijven. Al deze informatie is onderverdeeld in 39 categorieën, zodat je snel en gemakkelijk het onderwerp kunt vinden, waar jij iets meer over wilt weten.

Zelftesten

Met onze zelftesten willen wij je inzicht geven in hoe het met je gezondheid gesteld is. Zo hebben we testen op het gebied van gewicht, alcoholverslaving en mentale gezondheid.

Ambitie

Onze ambitie is om continu ons platform te verbeteren. We zullen nog meer content, diensten en informatie publiceren om zo jouw gezondheid te verbeteren. Om je te helpen je beter te voelen over jouw gezondheid en die van je gezin. Wanneer daar suggesties voor zijn, dan staan we daar natuurlijk voor open.

Ons team

Het Dokter.nl team bestaat uit onder andere:

Management                               Derk Jan Hoekstra en Pieter Blijenberg

Moderation en
beantwoording forumvragen       Pieter Mulder (arts) en John Leppink

Content & Redactie                    John Leppink en Cynthia van Etten

Marketing                                    Arjan ter Linden en Prodos

IT                                                 Suite Seven

 

Dokter.nl BV
BTW 810329992
IBAN NL68 ABNA 059.76.80.744

KvK: 30160877

 

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief