Vrouwen en geheimen

Vrouwen en geheimen

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen geen geheimen kunnen bewaren. Of het nu gaat om vertrouwelijke informatie of om persoonlijke informatie, binnen 47 uur is het geheim geen geheim meer en is minimaal 1 persoon op de hoogte. Er zijn uitzonderingen!

Uitzondering 1

Geen man wil horen dat haar ex een geweldige minnaar was. Dus waarschijnlijk zal ze je vertellen dat het nog nooit zo fijn was als nu. Maar er is wel een reden dat ze niet meer naast haar ex ligt maar naast jou in bed.

Uitzondering 2

Het idee leeft dat vrouwen zich zo graag willen binden en heel graag een relatie willen bezegelen met een huwelijk, eeuwige trouw. Maar ook vrouwen zijn bang dat een huwelijk dat stuk onafhankelijkheid afpakt. Maar dit zal ze je niet vertellen.

Uitzondering 3

Veel vrouwen beloven hun partner om bepaalde intieme onderwerpen niet te delen met anderen. Helaas, vriendinnen weten vele details over jullie seksleven, ruzies en de onzekerheden. Nadat deze details zijn besproken worden ze grondig geanalyseerd. Details waar mannen nooit naar zouden vragen, vliegen bij vrouwen zonder enige gêne over tafel.

Uitzondering 4

Waarschijnlijk krijgt u niet vaak een compliment nadat u een klusje van huishoudelijke aard heeft gedaan. Dit komt omdat uw partner baalt van wat u allemaal niet doet. Voor een vrouw is er maar één manier om een huis schoon te houden, en dat is haar manier. Dat is grondig schoonmaken. De vrouw waardeert deze huishoudelijke inspanningen echt wel, maar dat compliment komt er pas wanneer u op de knieën die vloer dweilt.

Uitzondering 5

Vrouwen denken meer aan seks dan dat ze willen doen geloven. Even ter vergelijking; een man denkt 15 x per dag aan seks en een vrouw denkt tien x per dag aan seks. Helaas is het niet alleen de partner die in haar dagdromen voorkomt. In haar fantasieën moet u concurreren met collega’s, filmsterren en vrienden. Hier is niets ernstigs aan, fantaseren over seks is gezond en goed voor de libido. Maar ook dit zal de vrouw als geheim bewaren!

Delen:  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief