Sexy dromen; wat betekenen ze?

Dromen over seks met je baas, of met een leerkracht. Van zo’n droom schrikken toch wel heel veel mensen. Want zijn dromen niet het verwerken van activiteiten van de dag? Wil je dan ook met deze man of vrouw het bed in duiken? Een aantal experts hebben zich hierover gebogen en hebben onderstaande dromen uitgelegd.

Bedrog

Wanneer vrouwen dromen over met een ander het bed in te duiken, dan is dat vaak nadat ze een belangrijke beslissing hebben genomen in de relatie. Bijvoorbeeld een beslissing om te gaan trouwen kan zo’n droom veroorzaken. Want niets menselijker dan dat mensen zich zorgen maken na zo’n belangrijke beslissing. Doe ik er wel goed aan, is hij of zijn wel de juiste voor mij? Allerlei normale vragen die kunnen volgen op zo’n beslissing. Maar dit betekent niet dat iemand spijt heeft van die beslissing.

Seks met de baas

De droom dat je een wilde nacht hebt met je baas, of met de leerkracht van je dochter betekend volgens experts helemaal niet dat je verliefd bent op deze persoon. Maar dat je bepaalde eigenschappen van hem of haar bewondert. Of misschien zelfs wel een klein beetje jaloers bent op de successen van je baas of op de zelfverzekerdheid van de docent.

Seks met een bekendheid

Dromen van een avondje de lakens delen met een bekende ster, lijkt onschuldig, maar hier zou meer achter kunnen zitten. Voor alleenstaande is dit een herinnering aan het feit dat er positieve vooruitzichten zijn. Het geeft ook weer waar je naar op zoek bent in een man of een vrouw. Wanneer je al een partner hebt, dan kan dit duiden op het feit dat je de ware al hebt gevonden

Seks op een bijzondere plaats

Dromen waarbij seks plaatsvindt op de meest vreemde plaatsen, omdat er nergens een geschikte plek blijkt te zijn, kunnen erop duiden dat de intimiteit tussen beide partners verdwenen is. Vrouwen en mannen die net een relatiebreuk achter de rug hebben (of er middenin zitten), blijken deze dromen wel eens te hebben.

Seks in het openbaar

De dromen waarin je met je partner heerlijke seks hebt en dat tijdens de droom je op kijkt en het blijkt dat jullie niet alleen zijn maar dat de kamer vol zit met mensen die naar jullie kijken vertellen eigenlijk het verhaal van iemand die zich zorgen maakt wat anderen over jullie relatie denken. Of dan ben je misschien bang dat je vrienden je partner niet leuk vindt.

Delen:  
2 reacties op “Sexy dromen; wat betekenen ze?
  1. Wat een onzin. Er is totaal geen wetenschappelijk bewijs dat ze iets betekenen.

    Geschreven door Ron op
  2. Ik sluit graag aan bij het antwoordt van Ron .

    Geschreven door Vul uw naam in…Diana op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief