Wachtlijst voor bloosoperatie

Wie ondanks therapie toch nog op de meest ongelegen momenten een rood hoofd krijgt, kan zich laten opereren. Het Vu Medisch centrum voert deze operaties uit, waarbij een aantal zenuwen in de borst die verantwoordelijk zijn voor het blozen wordt doorgesneden.

Wachtlijst

Er staan nu ongeveer vijftig personen op de wachtlijst voor de ingreep en de wachtlijst groeit. De wachttijd is nu ongeveer twee jaar. Deze wachtlijst is zo lang omdat er maar twee operaties per maand plaats kunnen vinden, want de robot die bij deze ingreep wordt ingezet is niet vaker beschikbaar. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 60 procent van de vrouwen tussen de 30 en 50 jaar hier hinder van ondervindt. Heeft u last van blijvend rode wangen? Er is iets aan te doen

Delen:  
reactie op “Wachtlijst voor bloosoperatie
  1. Wordt de operatie ook weleens uitgevoerd bij mensen die sinds ze last hebben van rosacea erg veel last hebben van blozen? Een jaar geleden bloosde ik alleen bij intensief sporten en ongemakkelijke situaties. Een jaar geleden rosacea gekregen en nu bloos ik al bij kamertemperatuur en lichte temperatuursschommelingen. Aangezien mijn gezichtshuid zonder deze triggers een normale kleur heeft, zijn het de bloedvaten die overreactief reageren. Kun je hierdoor zeggen dat ik een overactieve sympatische zenuw heb? Of worden de bloedvaten op een andere manier aangestuurd?

    Geschreven door HIlde op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief