Huisarts slecht bereikbaar

huisarts-slecht-bereikbaar

Is de huisarts in de toekomst wellicht beter bereikbaar?
Huisartsen willen hun bereikbaarheid voor patiënten tijdens kantooruren gaan verbeteren, mits overheid en zorgverzekeraars bijdragen in de extra kosten.
De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) heeft dit woensdag bekendgemaakt en heeft een aantal belangrijke verbeteringen voorgesteld: Huisartsenpraktijken op werkdagen telefonisch bereikbaar van acht uur ’s morgens tot zes uur ’s avonds en een aparte spoedlijn voor noodgevallen.
Door deze maatregelen zal meer personeel nodig zijn. Om dit te kunnen realiseren vinden de huisartsen dat de overheid en zorgverzekeraars de tarieven van huisartsen moeten verhogen.

4 reacties op “Huisarts slecht bereikbaar
 1. Ondanks alle goede voornemens is mijn huisarts nog altijd volstrekt onbereikbaar. Een spoedlijn heeft hij niet. Ik houd mijn hart vast dat er een keer iets spoedeisends gebeurt!
  Schande dat de LHV haar kerntaak (zorgverlenen) afhankelijk maakt van de bijdrage van zorgverzekeraars en overheid (zie boven)! Stelt die eed dan helemaal niets meer voor??

  Geschreven door M. Ronner op
 2. Schandalig! Ik zou een andere huisarts zoeken!

  Geschreven door Anoniem op
 3. Onze huisarts is ook niet te bereiken, je krijgt altijd een assistente die waarschijnlijk helderziend is,en door de telefoon weet wat er aan de hand is.
  Vervolgens wordt je gewoon afgewimpeld en kan je geen afspraak maken, ik vind het schandalig want waar betaal je dan voor.

  Geschreven door Wil op
 4. Deze klachten hoor je steeds vaker, en er wordt veel te weinig aan gedaan!

  Geschreven door Femke op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief