Zo bespaart u op uw zorgverzekering

Bijna 70 procent van de verzekerden is in de afgelopen vier jaar niet overgestapt van zorgverzekeraar. Dat blijkt uit een onderzoek van patiëntenfederatie NPCF.

Consumenten blijven bij hun huidige zorgverzekeraar om de goede service, een goede dekking en het vertrouwen in de zorgverzekering. De premie is echter ook een belangrijk gegeven. Want hoewel de basisverzekering bij elke verzekeraar hetzelfde is, kan de hoogte van de premie erg verschillen.

Voordelen van een zorgverzekering via een collectief
Wie wil besparen op zijn zorgverzekering, kan ervoor kiezen om zijn nieuwe zorgverzekering via een collectief af te sluiten. Bijvoorbeeld via een werkgeverscollectief of een open collectief waar iedereen welkom is. Met een grote groep deelnemers kan zo eenvoudig korting worden bedongen bij de zorgverzekeraars. Samen staat u immers sterker dan alleen.

Vanuit deze gedachtegang werkt ook Dokter.nl vandaar dat Dokter.nl voor de nieuwe zorgverzekering een samenwerking heeft gezocht met een consumentencollectief.

UnitedConsumers is zo’n consumentencollectief. Door groot in te kopen ontstaat een korting. Dit voordeel is voor de meer dan 500.000 consumenten die bij UnitedConsumers zijn aangesloten. Zo besparen deelnemers onder andere op hun telefoonabonnement, autoverzekering, energie en zorgverzekering.

Zorgverzekering met 10% korting bij UnitedConsumers
Consumenten die via UnitedConsumers hun zorgverzekering afsluiten, krijgen 10% collectiviteitskorting op de premie. UnitedConsumers werkt hiervoor samen met zorgverzekeraar VGZ. VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Als een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland heeft ze veel ervaring en biedt ze ruime vergoedingen. De korting op de zorgverzekering van VGZ kan ook worden ingewisseld voor een cadeau. Een iPad Air 2 bijvoorbeeld, een uitgebreid Xbox One Pakket of een ASUS MeMo Pad 10. Deelnemers zijn dus én goed verzekerd én krijgen er meer voor terug. Dat is nog eens een leuk extraatje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief