Leuke cadeau ideeën voor een ziekenbezoek (tijdens Sinterklaas en Kerst)

Een ziekenbezoek is natuurlijk nooit leuk, laat staan in de mooie en warme maand december. Een maand die in het teken staat van feest en samen genieten, waarin het natuurlijk extra vervelend is om  ziek te zijn.

Ga je op ziekenbezoek, zorg dan dat je niet met lege handen aankomt en neem een leuk cadeau mee voor hem of voor haar. We geven je hieronder graag wat ideeën ter inspiratie voor een geschikt cadeautje.

Je kunt natuurlijk een klassiek cadeautje meenemen, die (bijna) altijd gewaardeerd worden. Denk hierbij aan:

Bloemen
Bloemen zijn uitermate geschikt om te schenken en kunnen de kamer van de zieke een stuk opfleuren. Natuurlijk helemaal mooi als je zijn of haar favoriete bloemen meeneemt!

Fruitmand
Een mand met verschillende soorten fruit is natuurlijk ook een geschikt presentje om de patiënt te schenken. Hierdoor laat je weten dat je begaan bent met zijn of haar gezondheid.

Boeken
Een tijd lang uit de roulatie zijn is sowieso niet leuk en het gaat op den duur natuurlijk ook vervelen om de hele dag in bed te liggen. Een goed boek kan zorgen dat de tijd wat sneller gaat en zorgt ervoor dat de gedachte even verzet kunnen worden.

De bovenste 3 cadeau tips zijn natuurlijk altijd goed, maar worden aan de andere kant ook vaak gegeven. Ben je op zoek naar wat origineler en creatiever cadeau, dan kunnen we je onderstaande cadeautjes aanbevelen.

Grow Me a Message

Grow me a message
Met de grow me a message plantenset kun je wel een heel mooi berichtje sturen. In ongeveer een week tijd groeit hier een plantje uit met een bijzondere boodschap (bijvoorbeeld: Get well soon). Dat gebaar zegt soms meer dan woorden en is dan ook ideaal als je een persoonlijk geschenk wilt geven.

Personaliseerbaar fotokussen

Fotokussen
Over persoonlijk gesproken, wat te denken van dit personaliseerbaar fotokussen? Je kunt voor je geliefde, vriend of vriendin, of familie een kussen laten maken met een mooi foto van jullie samen in betere tijden. Hierdoor zal de zieke zeker een stukje zachter slapen.

Kijk eens op de site van je Cadeautjes.nl voor meer cadeaus voor hem of haar als je op zoek bent naar andere leuke cadeautips voor een ziektebezoek voor Sinterklaas of Kerst.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de redactie van Cadeautjes.nl

Delen:  
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief