Nicole Elshof

  • Verpleegkundig hormoon specialist
  • Zwolle

Ik ben Nicole en al 30 jaar werkzaam als verpleegkundige in verschillende zorgomgevingen zoals in het ziekenhuis, de thuiszorg (buitenland) en de IND. Ook heb ik in de gevangenis gewerkt als verpleegkundige en ben ik geregistreerd seksuologisch hulpverlener. Met een groot netwerk aan zorgverleners overleg ik regelmatig en wissel ik kennis en ervaring uit. In september 2010 ben ik een praktijk gestart op het gebied van vrouwenzorg, waar vrouwen terecht kunnen met al hun vragen variërend van overgang, PMS, anticonceptie en seksuologie.

Stel direct je vraag


Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.


Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief